7 znakov, da imate ob sebi pravega prijatelja

Ga imaš ob sebi?
Ključne besede:
   prijateljstvo    iskreno    znaki    prijatelj    prijateljica    navezanost    spoštovanje    zaupanje    sreča

Nekaj najbolj edinstvenega na tem svetu je, da ti uspe najti nekoga, s katerim lahko brez težav deliš skrivnosti in si mu zaupaš prav vse. Če že imaš nekoga takega v svojem življenju, pa nisi prepričan, če je to to, potem preveri teh SEDEM znakov in se prepričaj!

 

1. NJENO ali NJEGOVO sporočilo prebereš najprej!

 

Na telefonu imaš več sporočil, ki jih še nisi prebral. A najprej se odločiš za branje sporočila tvojega najboljšega prijatelja ali prijateljice.

  

2. VAJINA DRUŽENJA so najboljša, ko ne planirata nič!

 

Skupaj sta doživela že ogromno zabavnih stvari, a najboljša srečanja so tista, ko ostaneta doma in gledata televizijo ali se pogovarjata. Ali pa da imata tiste trenutke, ko gresta na pijačo, potem pa iz tega nastane kar pet ur druženja.

 

 

3. KONČNA ODLOČITEV o tem, ali ti je všeč njen ali njegov partner traja PREDOLGO!

 

Tvoj najboljši prijatelj/ica ima novega partnerja? Krasno. Sedaj si na vrsti ti, da na internetu najdeš vse o njemu, da pregledaš FB profil in storiš vse, da ga dobro spoznaš. Šele potem se odločiš, če ti je sploh všeč ali ne.

 

4. IMATA INTERNE ŠALE

 

Šale, katere razumeta samo ti in tvoj prijatelj. Smejita se kot nora, medtem, ko ostalim sploh ni tako smešno.

 

 

5. VAJINO dopisovanje je drugim ČUDNO

 

Če nekdo bere vajina sporočila, ki jih običajno razumeta le ti in tvoj/a najboljši/a prijatelj/ica, si misli, da sta malo nora.

 

6. ČE SI NANJ ALI NANJO JEZEN, to lahko TAKOJ poveš

 

Ni se potrebno pretvarjati in tipkati in brisati in spet tipkati ali pa se delati, da nisi jezen. Veš namreč, da prijatelj/ica ne bo zameril/a, če poveš kar si misliš.

 

 

7. ZA NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA/ICO si pripravljen ODPOVEDATI vse PLANE!

 

Če se v življenju tvoje najboljše prijateljice ali prijatelja zgodi neka drama, problemi s partnerjem, poslovni problemi ali problemi v družini, potem si pripravljen prekiniti vse načrte in se posvetiti njemu/njej ter stati ob strani.