Obnašanje zaljubljenega moškega

Ne gre samo za poljube in objeme
Ključne besede:
   zveza    moški    ženska    zaljubljenost    lastnosti

Pod besedo zaljubljenost, si vsak izmed nas predstavlja metuljčke v trebuhu, zasanjanost in malce zmeden pogled, ki pa je hkrati nasmejan in vedno dobrovoljen. Izgledate kot bi živeli na oblakih in se tako tudi obnašate. Pa vendar ni čisto tako. Pod besedo zaljubljenost, spada še nekaj stvari, ki so še kako pomembne in če jih ima vaš potencialni moški, je skoraj jasno, da je vajina zveza trdna kot kamen.

 

IMA ŽELJE IN CILJE

 

Moški, ki ve kaj hoče, vam bo to jasno pokazal in to odkrito delil z vami. Vedel bo kaj v življenju želi in o tem mu ne bo nerodno govoriti ne pred vami, ne pred celim svetom. Kajti moški, s katerim si želite ustvariti prihodnost, mora poznati svoje želje in cilje, drugače kar pozabite na dolgoročno razmerje z njim.

 

JE OPTIMISTIČEN

 

Optimističen moški je nekaj, kar si v svojem razmerju želi vsaka ženska. Kajti nekdo, ki na življenje gleda iz svetle plati in je v težkih trenutkih v oporo tistemu, ki ga ljubi je nekaj kar potrebuje vsak. 

 

PRIPRAVLJEN SE JE SPREMENITI

 

Nemogoče je nekoga spreminjati v želji, da bi ustrezal le vam in vašim kriterijem. Če pa je tukaj govora o zvezah in o  tem, kako se je treba včasih spremeniti za to, da nekaj funkcionira, pa je to druga tema. Kajti, da se partner skuša spremeniti za vas do določene mere, to pomeni, da vas neizmerno ljubi in mu to ne predstavlja ovire. In ko govorimo o spremembah, mislimo tiste male kot so: Če bo enkrat zaradi vas, spustil nogometno tekmo svoje najljubše ekipe in z vami preživel večer, to smatrajte za zelo dober znak. 

 

JE SKRIVNOSTEN

 

Prav je, da je moški malce skrivnosten in vam ne razkrije vsega, že v prvih tednih vajine zveze. Tudi, če sta par že nekaj let in ste šele pred kratim izvedele za neko njegovo skrivnost, se ne počutite jezne in razočarane. Kajti moški zaupajo počasi in previdno. Šele, ko spoznajo, da je ženska prava in želijo z njo preživeti dolgoročno, ji odkrijejo kakšno zanimivost in jo tako postopoma priklenejo nase.

 

ZNA Z DENARJEM

 

Dobro je, da si plačuje račune sam in ni odvisen od staršev. Tudi, da ne zapravlja denarja po nepotrebnem in je včasih malce preudaren, je zelo dober znak. Kajti to, da zna razporediti denar in ga zapraviti za tisto, kar v življenju zares potrebuje, naredi moškega odraslega in odgovornega. In če imate v zvezi takega, ki ne bo zapravil vsega denarja ob plači in za šankom, ga le čuvajte. 

 

Za več podobnih vsebin pa kliknite TUKAJ!