Vid: ''Smeti nosim kar v športni torbi''

Na klepetu z Vidom Valičem
Ključne besede:
   Vid Valič    Miha Barborič    Maja Tratnik    gost    pogovor    Radio 2 Voditelja Miha Barborič in Maja Tratnik z Vidom Valičem

Voditelja Miha Barborič in Maja Tratnik z Vidom Valičem

Vid: Jutra ne začne s kavo
Vid: Otvoril bo festival Panč
Vid: Ko nese smeti, izgleda kot, da gre na fitnes

Voditelja jutranjega programa Miha Barborič in Maja Tratnik sta gostila vsem poznanega Vida Valiča, ki ga poznate predvsem iz televizijskih ekranov. Najbrž se ga večina spomni kot voditelja oddaje Slovenija ima talent, kjer nas je zabaval skupaj s Petrom Polesom. 

 

Vid pa ni samo televizijski voditelj, ampak tudi stand up komik. Za stand up komedijo se je odločil iz preprostega razloga in sicer zato, da lahko govori o tem, kar mu gre na živce. 

 

Ker šarmatni Valič nikoli ne počiva, ga boste lahko že ta ponedeljek videli nastopati na Ljubljanskem gradu, kjer vas bo zabaval na poletnem festivalu Panč, ki se bo letos odvijal že deveto leto zapored.

 

Vid je v oddaji z Mihom in Majo govoril o tem, kakšno druženje ima z bratom in kakšne probleme ima z odnašanjem smeti. Nekaj besed je namenil tudi njegovemu nastopu na Panču, ki bo vrata odprl v ponedeljek in njegovim jutranjim navadam, ki pa vsekakor ne vključujejo kave.