Priznale so: Ženska sem in včasih se vzburim ...

Slavne dame in njihove pikantne izjave
Ključne besede:
   seks    izjave    pikantno    resnično    slavne    zvezde    ženske Igralka Eva Longoria

Igralka Eva Longoria

Če ste glede seksa še vedno zadržane in vam je o tem težko govoriti na glas, si preberite nekaj izjav znanih zvezdnic, ki so jih delile za javnost.

 

 

Cameron Diaz

 

 

''Sem ženska s tistim primarnim instinktom, zaradi katerega si želim, da me moški dvigne čez ramena in odnese v svojo votlino. Obožujem fizični stik. Svojega dragega se moram neprestano dotikati,'' je priznala za Playboy.

 

 

Megan fox 

 

 

''Imam libido 15 letnice. Moja spolna želja je zelo močna. Raje seksam z možem, kot se zabavam in on se prav nič ne pritožuje,'' se je pohvalila v intervjuju med snemanjem filma Transformerji.

 

 

Eva Longoria 

 

 

''Dokler nisem začela masturbirati, v seksu nisem uživala. Ko sem pred tremi leti kupila prvi vibrator mi je bilo žal, da ga nisem že prej. Sedaj te igračke ob različnih priložnostih podarjam prijateljicam,'' je leta 2005 odkrila za publikacijo Self.

 

 

Rihanna

 

 

''Ženska sem in včasih se vzburim in kaj naj tedaj storim? Zapeljem prvega moškega, ki mi je na voljo, z njim preživim noč, zjutraj pa sem izpraznjena,'' je brez sramu priznala za Vanity Fair.

 

 

Angelina Jolie

 

 

''Nosečnost ima na spolno življenje čudežen vpliv, zaradi nje so zadeve bolj zabavne,'' je povedala za tednik Entertainment Weekly in še dodala, da se med nosečnostjo dame ne smejo odpovedati seksu. 

 

Za več izjav, slavnih dam pa si preberite TUKAJ!