Skuhala toaletni papir in si ustvarila poročno obleko

V ustvarjanje jo je prignala depresija in rabila je nekaj, s čimer bi se zamotila
Ključne besede:
   wc    papir    toaletni    lonec    kuhanje    obleka    poročna    kreativnost

Amber Millis, mama treh otrok se je odločila, da naredi nekaj, česar se ni lotila še nikoli v življenju in dokazala, da v sebi premore ogromno kreativnega talenta. V ustvarjanje jo je prignala depresija in rabila je nekaj, s čimer bi se zamotila ter zopet našla smisel v življenju. Poleg tega je zbolela za multiplo sklerozo in se na trenutke počutila popolnoma neuporabno. S tem, ko je začela ustvarjati, je zopet našla srečo. 

 

Nekega dne se ji je porodila ideja in ustvarila je kreacijo, s katero je osupnila mnoge. Vzela je toaletni papir, ga dala v lonec in ga skuhala. Zatem ga je precedila v večjo posodo, mu dodala lepilo, vse skupaj zmiksala in pričela z ustvarjanjem. 

 

 

Za vsak košček oz. vzorec je porabila 5 - 6 ur, da je prišla do želenega rezultata ali bolje rečeno detajla, ki si ga je zamislila. Pri ustvarjanju je potrebovala veliko potrpežljivosti in natančnosti. Trajalo je več mesecev, preden je ustvarila unikatno poročno obleko.

 

 

Za medije je povedala, da je bil pomemben del tega projekta tudi fotografiranje, kjer je morala obleka izpasti kar se da graciozno, saj je tudi slika nekaj, po čemer se človek odloči ali mu je nekaj všeč ali ne. Amber je bila s svojim izdelkom neverjetno zadovoljna.

 

 

Z obleko se je udeležila tudi tekmovanja in dosegla 3. mesto.