Malenkosti, ki sodijo v vsak ženski dom

Male drobne stvari, ki bodo vašemu domu dale pečat
Ključne besede:
   dom    ženska    ureditev    malenkosti    nepogrešljivo    toplina

V svojem domu kopičite ogromno nekih stvari, ki jih ne potrebujete in pogosto pozabite na moto: manj je več. Vsak hrepeni po domu, v katerem se bo počutil dobro in zato ne potrebuje ogromno denarja, da bi si lahko to pričaral.

Potrebujete le nekaj malenkosti, malce domišljije in vaš dom bo zasijal ter pustil poseben pečat.

 

 

1. Dišeče sveče

 

Pride trenutek, ko si želite čas vzeti le zase, se sprostiti ter znebiti stresa, ki se vam je nabral čez dan. Takrat je čas, da si privoščite toplo kopel, z veliko pene in dišečimi svečami. Ne pozabite na dobro glasbo, ob kateri boste pozabili na prav vse skrbi.

Lahko pa jih uporabite tudi kot dekoracijo za celotno stanovanje.

 

 

2. Lepa posteljnina

 

Posteljnina je nekaj, kar vsaki ženski pričara lep spanec, pa če se sliši  še tako neumno. Imeti lepo posteljnino, v kateri se počutite dobro in v njej za vikend malce dlje poležite, lahko pozitivno vpliva na vas in vaše počutje.

Dobro je imeti vsaj dva kompleta posteljnine, ki je ustreznega materiala, da se boste vi in vaša koža v njej počutili prijetno.

Priporočamo: Posteljnine v pastelnih nežnih odtenkih v vintage stilu.

 

 

 

3. Komplet krožnikov

 

Komplet krožnikov ne stane veliko in je dobro, da ga imate. Ko ste bile še v študentski časih, vam je bilo čisto vseeno, če jeste iz kvadratnega krožnika, vaša prijateljica iz okroglega, nekdo pa raje postrga hrano kar iz lonca. Zdaj ste odrasla ženska in prav je, da imate komplet lepega servisa. Ni nujno, da ga uporabljate prav vsak dan. Vsake toliko, ko se boste podružili s prijatelji, pa je prav, da ga vzamete iz omare.

 

 

 

4. Barvne stene

 

Res je, da so bele stene vedno moderne in pašejo skoraj v vsak dom, pa vendar ni nič narobe, če na kakšno steno pa le vnesete malce barv. Ne samo, da bo vaš dom bolj razgiban in topel, tudi vi ste boste počutili bolje. 

 

 

5. Dolge zavese

 

Le malo je stvari, ki lahko na takšen način oplemenitijo prostor, kot so dolge zavese. Nikar ne posegajte po preveč temnih in takšnih, ki ne prepuščajo svetlobe, ampak izberite nežne tone, skozi katere še vedno pride malce svetlobe v vaš dom.

 

 

 

6. Okrasne blazine

 

Blazine niso samo za počivanje,  ampak so že skoraj nepogrešljiv del, ko želite z njimi popestriti dom. Če izberete kakšne bolj glamurozne, barvite in z raznimi napisi, zagotovo ne boste zgrešili.

 

 

 

7. Rože

 

Izberite najljubše in če niste ravno prevelik ljubitelj rož, tiste, ki so najmnaj zahtevne.

Lončnice v prostoru vnašajo domačnost, pridih narave in hkrati čistijo zrak. Lahko pa imate tudi tiste, ki jih naberete sami in jih postavite tja, kjer mislite, da bodo najdlje zdržale in vam lepšale dom.