Vsaka ženska bi morala kdaj uživati tudi sama!

Vsaj enkrat v življenju teh 5 stvari naredi sama
Ključne besede:
   ženska    načrti    samostojnost    nasveti

Ne samo, da lahko. Včasih MORAŠ stvari početi tudi sama. Vsi ljubimo svoje prijatelje, družino, fanta oziroma moža. A vsaka ženska se lahko strinja s tem, da včasih paše biti sama. Ne samo, da se sprostiš, končno dokažeš sama sebi in ostalim, da si samostojna. Torej, preberi si pet stvari, ki jih bi vsaka ženska morala vsaj enkrat v življenju storiti sama!

 

1. Pojdi na počitnice

To ne pomeni, da si moraš privoščiti popotovanje za 14 dni, dovolj bo že ena ali dve noči v prijetnem hotelu. To ti bo pomagalo, da si za trenutek oddahneš od napornega vsakdana, od ljudi ter si privoščiš čas samo zase. Pa naj te ne bo strah iti sama. Če te je, si za začetek še vedno lahko privoščiš izlet v manjši skupini ljudi, a še vedno brez znancev.

 

 
 
2. Bodi turistka za en dan v tvojem mestu
 
Če v prihodnosti ne načrtuješ kakršnihkoli počitnic, potem si le privošči izlet za en dan. Ta izlet je lahko kar v tvoje domače mesto, če pa tam ni nič za videti, pa se lahko odpraviš v glavno mesto Slovenije in se za en dan počutiš kot turistka. Verjetno si domačih krajev sploh še nisi ogledala s perspektive turista, zato verjemi: zagotovo skrivajo neverjetne stvari, ki si jih je vredno ogledati.
 
 
3. Pojdi na večerjo! Ja, SAMA!
 
Verjetno si nihče ne bi mislil, a je res. Večerjati sam je krasno. Prvič, ni pritiska, da moraš stalno z nekom govoriti, tako se lahko samo sprostiš in uživaš v jedi. Drugič, zares se lahko osredotočiš na to, da ješ premišljeno -  žvečiš počasi in dejansko uživaš v hrani, ki je pred tabo na krožniku. Tretjič: ljudje te opazujejo, ti pa lahko opazuješ njih, brez da bi to kdo opazil.
 
 
4. Pojdi v kino ali pa v gledališče
 
Če nisi prepričana, da bi se nekam, kamor ljudje večinoma prihajajo v skupinah, odpravila sama, potem je kino odlična priložnost za začetek. Tam je tema, nihče te ne opazuje, saj se vsi zanimajo za film, poleg tega pa ti ne bo potrebo deliti kokic. In še bonus: gledala boš tisto, kar bo tebe zanimalo in nikomur se ti ne bo treba prilagajati ali koga pregovarjati, da si v torek zvečer s tabo ogleda najnovejšo romatiko Ob tebi!
 
 

 

5. Za konec: na zabavo se enkrat odpravi popolnoma sama

To se ti seveda zdi nemogoče in kar nekoliko sramotno. Na zabavo sama? Kje pa. Ampak, ko boš enkrat poskusila, potem se boš začela zavedati, da sploh ni zako slabo. Pravzaprav je to odlična priložnost, da razširiš svoj krog družbe ali pa da si na delovnem področju zgradiš več poznanstev.