Stvari, ki obnorijo moškega

Ampak! Ženske se tega sploh ne zavedamo
Ključne besede:
   moški    ženske    zveza    privlačnost    stvari    nasveti

Ženske si neizmerno želijo izvedeti, kaj je tisto, kar privlači in obnori moške. In ker moški ne izražajo pogosto svojega mnenja, četudi ga imajo, potem smo tu mi, da ti predstavimo stvari, ki jih svojemu moškemu počne skoraj vsaka ženska. In to so tudi dejanja, ki moškega obnorijo, čeprav sam tega mogoče ne prizna.

 

15. Ko mu izbereš unikaten vzdevek

Če si do sedaj mislila, da je to, da drug drugemu izbereta vzdevke, simpatično samo tebi, potem si se pošteno zmotila. S tem, ko mu izbereš unikaten vzdevek, katerega uporabljaš samo ti, mu daš vedeti, da je tvoj in da sta skupaj odlična ekipa. 

 

14. Unikatni zvoki

Naj bo to tvoj smeh ali pa tvoj vzklik presenečenja: njemu se zdi neverjetno prisrčno, ko iz sebe izpustiš ta zvok, ki te označuje. Četudi je tebi kdaj nerodno in misliš, da se mu zdi čudno, to ni res. Ta zvok te naredi unikatno in zato je tvoj izbranec vedno, ko ga izpustiš, nad tabo še bolj navdušen.

 

13. Ko pokažeš skrb zanj

Fantje obožujejo, ko jim nekdo izkazuje ljubezen. To, da si po tem, ko se vrne iz službe, želi kosila ali večerje na mizi, ne pomeni, da moraš kuhati, ker si pač ženska, ampak zato, da mu pokažeš, da ga imaš rada in da rada storiš kaj dobrega zanj.

 

 

 

12. Ko se znaš ponorčevati sama iz sebe

Fantje ne marajo drame. Ko fantje rečejo, da imajo radi dekleta, ki se ne jemljejo resno, s tem mislijo na dekleta, ki se znajo pošaliti, celo same iz sebe. Večina žensk pa vse jemlje preresno in s tem, ko ne dojamejo, da gre samo za šalo, lahko zelo hitro uničijo razpoloženje. 

 

11. Bodi naravna

Razen, če se odpravljata na neko zelo uradno večerjo. Sicer pa imajo fantje najraje naraven videz svoje drage izbranke. Vendar to ne pomeni jutranjega zadaha ali razmršene frizure. S tem je mišljeno, da ne nosiš preveč ličil ter da se ne oblačiš preveč fino. Če pa je to seveda tvoj stil, potem verjemi, da te bo sprejel tako kot si. 

 

 

10. Vprašaj ga, če kaj potrebuje

Tudi ko veš, da mu gre dobro, ga vprašaj. Vesel bo, če mu pokažeš, da se zanimaš zanj. A seveda ne smeš biti tudi preveč ustrežljiva, saj bo potem dobil občutek, da se preveč trudiš in te bo lahko začel že izkoriščati. Preprosta vprašanja kot so: "Hočeš kruh z evrokremom?", ali pa "Ti prinesem pivo?", ga bodo najbolj razveselila. 

 

9. Poljubi ga za lahko noč ali za dobro jutro

Verjetno še nisi slišala, da bi bilo kateremu moškemu všeč, da ga poljubljaš. To pa zato, ker moški ne izražajo zelo radi tako stvari, ki jih cenijo. A verjemi, moškemu pomeni ogromno, če mu pred spanjem pritisneš poljub na lice in mu zaželiš lahko noč, ali pa če se zjutraj zbudiš pred njim in ga presenetiš ter zbudiš s poljubom na lička. 

 

8. Naj te ne bo strah, privoščiti si!

Ena glavnih stvari do moškega srca je hrana. Ko razpravljajo o tem, kaj bi jedli za večerjo, in se prikažeš ti z idejo, da si privoščita hamburger, potem ga boš neizmerno razveselila. Če si nenadoma zaželiš sladoleda, potem si ga privošči. Ne samo, da bo vesel, ker bo tudi on dobil sladoled, prav tako bo ponosen na svoje dekle, da gre za tistim, kar si želi in ne komplicira preveč.

 

7. Ko se trudiš izboljšati slabe navade, ki mu niso všeč

Vsak se zaljubi v osebo, takšno kot je in od nje ne zahteva nekih drastičnih sprememb. A vseeno se tu pa tam pojavi slaba navada, ki moškemu ni všeč. Ni potrebno, da že čez noč popraviš to napako, a fantje obožujejo, ko vidijo, da se trudiš. Če na primer grizeš nohte in se, medtem ko gledata film na kavču, zaveš, da si grizljaš nohte in nato zavzdihneš in se prisrčno zasmejiš, potem verjemi, da pravi moški ne bo prav nič jezen nate. Videl bo, da se trudiš in te podpiral, da se boš čim lažje osvobodila grde navade.

 

 

6. Samozavest, ko se urejaš

Vsi vemo, da se moški stalno pritožujejo nad tem, kako dolgo se urejaš. In mislimo si, to je zato, ker se destkrat preoblečem in prenaličim, preden se odločim, kaj hočem nositi. In prav to je to, kar moškim ni všeč. Radi imajo samozavestna dekleta, ki so zadovoljna že pri prvem ali pri drugem poskusu in ki se znajo lepo in hitro urediti, ne pa da se dve uri pritožujejo nad kilami, nad lasmi ali pa nad ličili.

 

5. Medtem, ko vozi, ga drgni po vratu

To moške neizmerno privlači. Če mu boš masirala vrat ali hrbet, medtem ko on vozi, mu boš pokazala, da ga imaš rada, počutil se bo ljubljenega, poleg tega pa bo že užival v masaži. Ne rabiš sedaj opravljati celotne masaže, da mu to dokažeš, dovolj je že, če ga nežno pobožaš po vratu ali pa mu na vrat med vožnjo pritisneš poljubček. 

 

4. Pomagaj mu pri oblačenju

Ja, to pa je tisto, kar moške popolnoma obnori. Seveda ne pričakujejo, da ga sedaj popolnoma oblečeš in poskrbiš zanj, kot je to počela njegova mama, a pomirja jih dejstvo, da imajo še vedno nekoga, ki poskrbi za njih. Zlikaj mu majico ali pa mu zaveži kravato. Še enkrat, fantje so povsem nezakomplicirana bitja in že takšne malenkosti jih lahko spravijo v dobro voljo. 

 

3. Pripravljenosti, da si zanj lahko tudi SEKSI!

Ja, ja, ja ... Fantje obožujejo seks. A kar obožujejo še bolj je to, da je njihovo dekle prav tako pripravljeno in zainteresirano za seks, kot so oni sami. Tvoj moški bo popolnoma nor nate, če ga boš vsake toliko časa presenetila v seksi opravi. A to ne pomeni, da hodi po svetu z njim napol gola. On te želi videti napol golo takrat, ko te ima samo zase.

 

2. Bodi pozorna na male detajle

Bodi poslušna in pozorno spremljaj, ko ti nekaj razlaga. Fantu je namreč zelo pomembno, da mu daš občutek, da ga poslušaš. Neverjetno vesel bo, če boš med vajinim pogovorom omenila majhen detajl in s tem dokazala, da si ga pozorno spremljala. Iz kakšnega detajla lahko narediš celo malo šalo in zna se zgoditi, da niti on ne bo vedel, da je omenil to in bo zaradi tega še toliko bolj presrečen.

 

 

1. Glej ga naravnost v oči

A ne na čudaški način, v oči ga glej na način, da mu pokažeš, da te res zanima, da si res njegova. Moškim je namreč všeč, če dekle z njim drži očesni kontakt. Punce, priznajmo: tudi nam je všeč, ko moškega ulovimo, kako nas opazuje. In verjemi, pti fantih ni nič drugače, le da oni tega ne priznajo tako zlahka. A še enkrat opzorilo, ne glej ga predolgo ali prevečkrat, saj se mu bo to na koncu lahko zdelo že čudaško in nič več romantično.