''Nikoli si nisem mislil, da bom TV voditelj''

Na obisku puščavski lisjak Miran Stanovnik
Ključne besede:
   Miran Stanovnik    gost    Radio 2    Miha Barborič    pogovor Miha in Maja z Miranom Stanovnikom

Miha in Maja z Miranom Stanovnikom

Miran:''V življenju sem samo enkrat odstopil, ker sem bil preveč utrujen''
Miran:''Nikoli si nisem mislil, da bom vodil oddajo''
Miran:''Najtežje za tekmovalce je bilo, biti brez hrane''

Danes smo govorili z vsestranskim Miranom Stanovnikom, ki ga morda bolje poznate iz sveta motociklizma in njegovega dirkanja po puščavah. V svoji karieri je osvojil že kar nekaj uspehov in verjamemo, da jih bo tudi v bodoče.

Miran je tudi župan občine Log - Dragomer in seveda ne smemo pozabiti omeniti, da je tudi slovenski častnik in je bil do leta 2014 kot stotnik, poveljnik športne enote Slovenske vojske.

 

Letos pa se bo preizkusil še na drugem področju, ki ga do zdaj še ni nikoli opravljaj. Namreč v jeseni na naše ekrane prihaja resničnostni šov Survivor, ki ga bo vodil prav on.

Oddajo so posneli na Filipinih, v njej pa nastopajo tekmovalci, ki se borijo za preživetje v naravi in so izpostavljeni ekstremnim pogojem in le najmočnejši jih zmorejo premagati. Seveda pa je v igri tudi velika vsota denarja, saj se tekmovalci borijo za 50.000 evrov.

Miran je bil navdušen nad motivacijo tekmovalcev in je na njih zelo ponosen. 

 

 

Sam si sicer ni nikoli mislil, da bo kdaj vodil kakšno oddajo, a vendar je nad tem navdušen, saj je v tem delu začutil prav posebno energijo. Sam meni, da se je v vlogi voditelja kar dobro znašel in je celoten projekt vzel za svojega.