Če imate oznako X na obeh dlaneh ste zelo posebni!

Črka x je na dlaneh v obliki rahlih linij, zato morate dobro pogledati, da jo opazite
Ključne besede:
   dlan    črka    x    pomen    posebnost    ljubezen    karakter    osebnost    roka

Branje z dlani so prakticirali že v starih časih in iz nje znali razbrati osebnost človeka in videli, kaj prinaša prihodnost. No, tokrat pa so pod drobnogled človeške dlani vzeli strokovnjaki z univerze v Rusiji in se jim popolnoma posvetili. Proučili so okoli 2 milijona človeških dlani okoli celega sveta in prišli do zanimivih rezultatov.

 

Najbolj zanimivo odkritje je bil mali detajl na dlani, ki ga ljudje do sedaj pri sebi niso opazili - to je oznaka v obliki črke x. Te črke nima vsak, če pa jo imate celo na obeh dlaneh, pa ste že prava redkost.

 

Črka x je na tvoji dlani v obliki rahlih linij, zato moraš dobro pogledati, da jo opaziš.

 

Lastnosti oseb, ki imajo VSAJ NA ENI od dlaneh črko x:

 

To so dinamične osebe, ki imajo v življenju možnost razviti kvalitetne sposobnosti, ki jih privedejo do samega vrha. Običajno imajo dobro razvit čut in se odločijo stopiti na pravo pot - tisto, ki bo obrodila sadove in bodo lahko na koncu uživali v uspehu. To so ljudje z zelo močno osebnostjo, trdnim karakterjem in imajo sposobnosti vodenja, v čemer so zelo dobri. Zavedajo se, da uspeh ne pride čez noč, so zanj pripravljeni garati, pa čeprav jim ne uspe takoj. 

 

Pohvalijo se lahko s posebno energijo, ki je drugačna od ostalih in to začutiš takoj, ko jih spoznaš. Tudi po smrti so to ljudje, ki jih ne pozabiš zlepa ter se jih spominjaš še zelo dolgo.

 

Kaj vas v življenju čaka, če imate na OBEH DLANEH črko x?

 

 

V sebi skrivate ogromno skritih talentov, ki jih morda do sedaj še niste odkrili, jih morda ne znate ali celo ne želite. Če boste znali svoje potenciale izkoristiti in jih pokazati ljudem na pravi način, si lahko obetate veliko uspeha v življenju. Včasih boste imeli občutek, da niste v nečem dovolj dobri in boste želeli vse spustiti iz rok - ne bodite neumni, to je le občutek! Vztrajajte! Le tako boste srečni!

 

Kaj vas čaka v ljubezni?

 

V ljubezni vas lahko čaka veliko lepega ali veliko slabega - vse je odvisno od vas samih in od tega, kako boste znali ceniti partnerja in ga sprejemati. Ne bodite egoistični in naj dela srce in ne vedno glava (razum). Prava oseba je blizu vas, a ste včasih slepi in je preprosto ne opazite, ker hrepenite po nekih idealih, ki niso resnični.

 

Ker imate na obeh dlaneh črko x pomeni, da boste v življenju zagotovo ljubljeni in ni strahu, da bi vas tisti, ki jih imate radi zapustili. Previdno le pri osebi, ki vam bo preveč naklonjena - lahko se zgodi, da se na to osebo preveč navežete, ona pa vam bo povzročila ogromno nevšečnosti in se je ne boste znebili zlahka.