Po 30. letu ste prestari za te stvari

Ko si enostavno ''prestar'' za to, da bi ti življenje krojili drugi
Ključne besede:
   30    leta    opravičevanje    obnašanje    življenje

Ko enkrat dopolnite 30. let je čas, da vaše življenje spremenite, če ga še niste. Če se še vedno opravičujete za brezvezne stvari, imate nizko samopodobo in se obremenjujete s stvarmi, ki vas spravljajo v slabo voljo, potem je čas, da prenehate!

 

OPRAVIČEVANJE

 

Se nenehno opravičujete za male stvari, ki v resnici ne potrebujejo opravičila? Prenehajte s tem! Če ste res naredili hudo napako, nekoga prizadeli in čutite, da ste se mu dolžni opravičiti, potem to storite.

 

ZANEMARJANJE TELESA

 

Ne zanemarjajte se in poskrbite zase. To ne pomeni le v smislu, da shujšate, ampak si občasno privoščite masažo, počitek, dolg spanec ali si kupite malce dražjo kremo, greste v toplice in razvajate tako telo, kot duha.

 

PRENIZKO PLAČO

 

Če veste, da delate dobro in je vaša plača prenizka, potem je čas, da se postavite zase. Dokažite šefu, da si zaslužite več in mu to povejte. Ne pričakujte pa povišice, če lenarite in bi radi z malo dela, dosegli veliko.

 

NIZKO SAMOPODOBO

 

Še vedno sovražite podobo, ki jo vidite v ogledalu? Dovolj je! Zjutraj se zbudite in si recite, da ste lepi in se imate radi! Naredite to vsak dan in počasi boste začeli v to verjeti. Kdo pa bo verjel v vas, če ne boste najprej tega osvojili sami.

 

TOKSIČNE ODNOSE

 

Če ste v razmerju, ki vas duši, ste obkroženi z ljudmi, ki vas spravljajo v slabo voljo in čutite, da vas to razžira, potem naredite temu konec. Dovolj imate izkušenj, da veste, kaj vam ugaja in kaj ne. Če se bojite, da bi ostali sami in raje ostajate v slabih odnosih, potem boste trpeli. Sreča se začne znotraj vas ... najdite jo!

 

PRIMERJANJE Z DRUGIMI

 

Ne primerjajte se z drugimi in s tem, kaj imajo oni in česa vi nimate. To vas spravlja v slabo voljo in vam onemogoča, da bi živeli tako, kot ugaja vam. Ko boste enkrat začeli gledati nase, bo življenje postalo popolno!

 

PRETVARJANJE

 

Ni potrebe, da se pretvarjate, da ste nekdo drug le za to, da bi ustregli drugim. Če ne marate plesati, potem ne plešite, če ne marate biti v službi glasni, potem ni potrebe po tem, da se mečete ven. Vse to vas bo naredilo nepristne in ljudje bodo dobili občutek, da ste nadležni in izžarevate energijo, ki nikakor ni prava. Bodite to kar ste!