Za vse junake, ki delajo in se trudijo za nas

Oglasi se nam, da ti vsaj malo pomagamo

Si v teh dne še vedno v pogonu, v službi, na terenu? 

 

Na Radiu 2 iščemo vse, ki v izrednih razmerah ne morete počivati. Vse, ki junaško delate, se trudite in razdajate za vse nas.

 

Oglasi se nam z smsom na 030 200 500, povej, kaj delaš in v zahvalo za tvoj trud za boj proti utrujenosti morda ravno tebi podarimo tonik Floravital.

 

--------
Prvi del akcije 

Pečo šiva dekolteje

 

Pečo dela v skladišču Odeje

 

 

Želiš, da ti družbo v službi dela Pečo? Potem se takoj prijavi s spodnjim obrazcem 

 

 

 

Vas muči spomladanska utrujenost?

Utrujenost je lahko znak pomanjkanja železa in nekaterih vitaminov. Za mnoge od nas drži dejstvo, da v zimskem času zaužijemo manj svežega sadja in zelenjave, ki je ob tem še vitaminsko osiromašeno zaradi dolgega transporta in skladiščenja. Pogosta prehladna obolenja tekom zime lahko dodatno zmanjšajo zaloge mineralov in vitaminov, saj se ti porabljajo pri odzivanju imunskega sistema na viruse in bakterije.

Zaloge mikrohranil je zato včasih smiselno ustrezno dopolniti.

Floradix Floravital TONIK je naravna izbira pri povečanih potrebah po železu in vitaminih. Vsebuje železo, vitamine B2, B6, B12 in C, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Hranila v toniku so raztopljena, zato se v prebavnem traktu v primerjavi s tabletami hitreje absorbirajo. Floravital je posebej koristen za ženske v rodni dobi, aktivne športnike in tiste, ki okrevajo po bolezni.

*Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

 

Pravila nagradne igre_drugi del 

Pravila nagradne igre_prvi del