10 dejanj ob katerih ženska dobi mehka kolena

Si že našla svojega Valentina?
Ključne besede:
   valentinovo    moški    ljubezen    dejanja    kavalir    par    razmerje

Mnogo žensk pravi, da pravi moški ne obstajajo oz. jim grozi izumrtje. Zato se ni čuditi, ko pripadnice nežnejšega spola dobijo povsem mehka kolena, če jo moški preseneti z nečim, ki ni nujno materialna stvar.

Danes je valentinovo, zato ne zapravljajte denarja za draga in nepotrebna darila, ampak jo presenetite s simpatičnimi dejanji in malenkostmi, ki ji bodo polepšale dan! 

 

Kaj po mnenju žensk naredi ''pravi'' moški?

 

1. ''Odpre mi vrata in pridrži stol''

 

Ko moški ženski odpre vrata ali pa ji pridrži stol, se za trenutek počuti kot prava dama. Če imaš takšnega kavalirja ob sebi, ti je lahko jasno, da te spoštuje.

 

2. ''Zadnji grižljaj prihrani zame''

 

A veš tisto, ko se dragi sladka s čokoladico, ti pa ga iz daljave le nemo opazuješ, ker si na dieti? Potem pa stopi do tebe in ti reče: "Na miška, tole je zate," in ti ponudi zadnji košček. 

 

 

3. ''Ni mu težko preživeti čas s z mojo družino ali prijatelji''

 

Tvoj moški ve, kako močno si navezana na družino in svoje prijatelje, zato nima težav z druženjem. Še več, tovrstne trenutke bo izkoristil zato, da še bolje spozna tebe in preživi dragocene trenutke s tabo.

 

4. ''Ponosno me predstavi vsakemu. Tudi poštarju''

 

Tako te obožuje, da te predstavi tudi širšemu krogu ljudi okoli sebe in ne samo družini ter prijateljem. Pomembno mu je, da zate vedo vsi in ni mu težko pokazati, kako zelo rad te ima ter kako popolna si v njegovih očeh.

 

 

5. ''Pokloni mi simpatično darilce''

 

Ženska ne potrebuje nakita ali dragih modnih dodatkov zato, da bi bila srečna. Včasih je dovolj čokolada ali marjetica z bližnjega travnika ali pa krema za tvoje roke, da bodo še bolj nežne in mehke. Nasmešek pa je še večji, ko moški nekaj ustvari povsem sam pa naj bodo to razkuhani špageti ali neuspela sladica. Namen je tisti, ki šteje in ne materialne dobrine.

 

6. ''Vedno me bo zaščitil''

 

V primeru, da bi imela težave s komerkoli, pa naj gre za dogajanje v klubu, ko ti teži nek neznanec ali pa se nate spravlja šef. Vedno te bo poskusil zaščititi, s pestmi ali pa zgolj s pogovorom. Hitro te bo pomiril in te napolnil s pozitivnimi mislimi.

 

 

7. ''Poljubi me lahko na čelo ali lice ... kar tako, brez razloga''

 

Pomivaš posodo, ko tvoj dragi pride mimo tebe in te nežno poljubi na čelo. Poljub na čelo velja za znak spoštovanja in globoke povezanosti. 

 

8. ''Ne dovoli, da sama nosim težke torbe ali vreče''

 

Moški, ki ima svoje roke v žepih, medtem ko ženska nosi vse mogoče vrečke, je bolj mehkužec kot pravi moški. To dejanje kaže na njegovo sebičnost in nespoštovanje do nežnejšega spola. Pa kaj, če v fitnesu premetavaš 10 kilogramske uteži ali pa povsem sama nosiš otroški voziček po stopnicah, seveda zmoreš tudi težke vrečke, a namen in pozornost sta tista, ki štejeta.  

 

9. ''Pomaga mi obleči jakno ali plašč''

 

Morda se ti zdi dejanje filmsko ali čisto preveč klišejsko, ampak je dejansko nekaj, kar ogreje srce marsikateri ženski. Ko ravno zapuščata restavracijo ali se odpravljata od doma in stopi za tabo ter ti ponudi plašč - oh, kakšen kavalir!

 

10. ''Rad me fotografira in včasih z mano naredi kakšen selfie'' 

 

Ko sta narazen, rad pobrska po galeriji svojega pametnega telefona in si ogleduje ljubezen svojega življenja. Čeprav teh slik ne objavlja na družbena omrežja, pa ne pomeni, da te nima rad - še več, spoštuje te in bi te rad imel le zase.

 

Še obstajajo takšni, kajne? :)