Valentinovo darilo posameznega astrološkega znamenja: Kaj lahko pričakujete od svojega partnerja?

Ohoooo, le kaj vam bo podarila ljubljena oseba?
Ključne besede:
   horoskop    valentinovo    darilo    ljubezen    znamenje    opis

Bliža se čas zaljubljencev in čas, ko se pari med seboj obdarujejo. Praznik valentinovo nekateri enostavno obožujejo, spet drugi pa se mu raje izognejo. Če imata s partnerjem navado, da se obdarujeta in še ne veste, kaj vam pripravlja, potem to lahko preverite po njegovem astrološkem znamenju. 

 

OVEN -> Če je vaš partner oven, vas bo lahko peljal na zabaven zmenek in naredil nekaj, česar ni še nikoli oz. bosta počela nekaj, česar še nista. Rad eksperimentira in naredi stvari tako, da so nepozabne. Njegovo darilo bo izjemna pustolovščina, ki vam bo v spominu ostala za vedno.

 

BIK -> Če je vaš partner bik, potem je prav možno, da vam bo poklonil nakit. Z veseljem vam bo kupil nekaj dragocenega in vam tako pokazal, da vas iskreno ljubi. 

 

DVOJČKA -> Če je vaš partner dvojček potem zagotovo pričakujte presenečenje. Ne bo vas peljal ravno v restavracijo, prav tako vam ne bo kupil čokolade ali vrtnic. Njegove ideje znajo biti precej nenavadne in verjemite, da boste presenečeni - zaupajte mu!

 

RAK -> Če je vaš partner rak, potem lahko pričakujete tradicionalno darilo. Čokolada v obliki srca, vrtnice ali celo ljubezensko pismo. Čustveni raki so pač tradicionalni, a izredno pozorni. 

 

 

LEV -> Če je vaš partner lev, potem se prav lahko zgodi, da vam bo podaril nekaj, kar  vam bo še kako prav prišlo v spalnici. Lahko vas preseneti s seksi perilom ali celo erotično igračo. 

 

DEVICA -> Če je vaš partner devica, se zna zakomplicirati, saj bi vam rad podaril nekaj posebnega in lahko zamudi za en dan. Namesto na Valentinovo, vam bo darilo poklonil dan kasneje, saj bi rad, da je popolno in uporabno. Želi vam dati nekaj, kar zares potrebujete.

 

TEHTNICA -> Če je vaš partner tehtnica, potem vam bo poklonil nekaj, v čemer bosta uživala oba. Lahko je to romantična večerja, toplice, ogled filma v kinu ali kaj podobnega. Poskrbel bo, da bosta od darila imela korist oba.

 

ŠKORPIJON -> Če je vaš partner škorpijon, potem lahko pričakujete nekaj seksualnega. Strasten kot je, bo poskrbel, da bo vaše valentinovo zapeljivo, vroče in nepozabno. Zna se zgoditi, da vam izpolni najbolj skrito erotično fantazijo - lahko mu pomagate z namigi, še kako bo vesel!

 

STRELEC -> Če je vaš partner strelec, potem vas bo posedel v avto in vas nekam odpeljal. Obožuje izlete, potovanja ali vikend oddihe. Pričakujte dogodivščino, ki bo zabavna, vznemirljiva in hkrati takšna, da si odpočijete od vsega stresa.

 

KOZOROG -> Če je vaš partner  kozorog, potem bo poskrbel za praktično darilo. Ni človek, ki bi za materialne zadeve zapravljal ogromno denarja, ampak vas bo raje zasipal z ljubeznijo, objemi in poljubi. 

 

VODNAR -> Če je vaš partner vodnar, vam bo dal nekaj, kar bo vaše za vedno in boste to lahko tudi spravili. To ne bo čokolada, niti rože, ampak nekaj, kar boste za vedno imeli pri sebi.

 

RIBI -> Če je vaš partner riba, potem je valentinovo kot nalašč zanj, saj bo naredil nekaj romantičnega. Sveče, vrtnice, umirjena glasba, peneča kopel v dvoje ... Vse to lahko pričakujete in verjemite, da boste še kako presenečeni, ko boste videli, kako se je potrudil samo za vas.