Mama odkrila odličen trik, kako pretentati otroka, da ne ''sitnari'' v trgovini za igračo

Hčerko slikala z igračo, ki si jo želi, sliko pa bosta nato poslali Božičku
Ključne besede:
   otrok    igrača    božič    želja    mama    ideja    nakupovanje    božiček

Kristina Watts je mama treh otrok in se še kako zaveda, kako znajo biti obiski trgovin z njimi naporni. Vedno želijo imeti igračo in če je ne dobijo, jokajo, sitnarijo in jo spravljajo ob živce. S takimi in drugačnimi situacijami se najbrž sooča nemalo mamic po svetu, v prazničnem času pa je tega na pretek. 

 

Prišla je na fenomenalno idejo, kako otroka pretentati, da ne joka in v trgovini ne sitnari za vsako igračo. 

 

''Iti v trgovino z otroki mi je predstavljalo najhujšo nočno moro. Moji otroci so hoteli imeti vse. Ko sem rekla, da ne, je sledil jok, kričanje in pritoževanje'' je rekla in vedela je, da mora nekaj ukreniti.

 

 

Njena hči Emerson je vedno znova želela igračo, zato ji je rekla, naj se postavi k tisti igrači, ki si jo želi in bosta nato sliko poslali Božičku. Deklica je to storila z nasmehom na obrazu in z vsako igračo pozirala. Kristina jo je slikala in vsako sliko še pokomentirala, češ, kako vesel bo Božiček, ko bo videl, kaj si želi.

 

''Magično je! Brez solza, brez kričanja. Emmie je navdušena in nakupovanje z njo je užitek. Za nekaj minut pozabi na to, da bi ji kupila igračo in že hiti k novi, da bi se samo slikala z njo,'' pravi Kristina in ta način svetuje tudi ostalim staršem. 

 

Kristina s hčerko Emerson