10 nasvetov, kako nakupovati preko spleta na ČRNI PETEK!

Po pameti!
Ključne besede:
   črni    petek    nakupi    splet    nakupovanje    znižanje    kako    način    pametno    popust

 

Nekaj koristnih nasvetov, kako nakupovati preko spleta na ČRNI PETEK!

 

1. PRIJAVITE SE NA ELEKTRONSKE NOVICE 

 

S prijavo na elektronske novice boste lahko spremljali objave vaših najljubših trgovcev in njihovih artiklov preko spleta in bili že par dni prej obveščeni o tem, kaj bo znižano in kaj se vam splača kupiti.

 

 

2. NAKUP PREK SPLETA OPRAVITE ČIMPREJ

 

Če imate namen kupovati preko spleta, to storite nekaj dni prej in ne čakajte na zadnji dan. Na spletu ponudbe praviloma začnejo delovati že po polnoči, zato so ugodni artikli do jutra že razprodani.

 

 

3. VIŠINA POPUSTA NAJ VAS NE ZAVEDE

 

V želji, da bi izdelek kupili čim ceneje, vas velikokrat zavedejo ekstremno nizke cene, sploh, če je zraven navedena prvotna cena izdelka. Preverite pri drugih trgovcih, če je cena realna ali gre zgolj za nateg. Najboljše je, če ceno spremljate že več dni pred črnim petkom, sploh, če se odločate za nakup neke večje in dražje stvari.

 

 

4. ARTIKLE, KI JIH NAMERAVATE KUPITI, NEKAJ DNI PREJ POLOŽITE V SPLETNO KOŠARICO

 

Na črni petek znajo biti marsikatere spletne strani močno obremenjene in bodo delovale počasi. Če že veste, kaj boste kupili, to naredite tako, da si stvari že nekaj dni prej položite v spletno košarico in počakajte do petka ter šele nato stisnite ''nakup''.

 

 

5. NE PRENAGLITE SE Z NAKUPOM

 

V želji, da bi nabavili čim več artiklov po znižani ceni, začnete nakupovati vsepovprek in na koncu ugotovite, da je vaša spletna košarica polna stvari, ki jih v resnici sploh ne potrebujete. Res premislite, kaj rabite in kaj si res želite. Na kupujte z glavo in ne trošite denar za stvari, ki so v resnici tako ali tako znižane skozi celo leto. 

 

 

6. KVALITETA IN CENA VČASIH NE GRESTA SKUPAJ

 

Če je neka stvar močno znižana, se je za vprašati, zakaj je temu tako in kakšna je njena kvaliteta. Priznane znamke, za katere vemo, da imajo kvalitetne izdelke, svojih cen ne znižajo preveč, a z nakupom ne bomo razočarani.

 

 

7. NOVOSTI VAS NE ZANIMAJO

 

Če niste tip človeka, ki preži za novimi in aktualnimi izdelki, ki so ravno prišle na trg, potem boste veliko več stvari našli po znižanih cenah. 

 

 

8. NAMESTO NA SPLET, GRESTE RAJE V TRGOVINO

 

Če niste navdušeni nad spletnimi trgovinami, si kljub temu pomagajte s preverjanjem cen na spletu. Če so nižje, a ste fizično v trgovini, se skušajte s trgovci dogovoriti za popust.

 

 

9. Z NAKUPOM IZDELKA PREKO SPLETA NISTE ZADOVOLJNI

 

Če z nakupom preko spleta niste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh po prevzemu vrnete trgovcu, ta pa vam mora vrniti kupnino. V primeru, da ste nakup opravili v klasični trgovini in z izdelkom ni nič narobe, potem trgovec izdelka ne rabi sprejeti.  Lahko pa se z njim dogovorite za popust.

 

 

10. ZAMUDILI STE ČRNI PETEK

 

Če ste zamudili nakupovanje na črni petek ali izdelka niste dobili, potem se ne sekirajte, saj prihaja tudi spletni ponedeljek in z njim še veliko več dni s popusti v veselem decembru. Takrat bi znale biti cene še nižje, le na pravo stran in izdelek morate naleteti. 

 

Prijetno nakupovanje želimo!