Najbolj seksi moški na svetu je ... JOHN LEGEND!

Revija People je za najbolj seksi moškega na planetu Zemlja razglasila 40-letnega Johna
Ključne besede:
   seksi    moški    John    Legend    pevec    nagrada    svet    revija    People

John Legend je ameriški glasbenik, producent in igralec ter po novem tudi najbolj seksi moški na svetu. Revija People ga je namreč ''okronala'' za najbolj seksi moškega na planetu Zemlja za leto 2019.

 

 

A to ni edini Johnov dosežek, saj je z njimi začel že leta 2004, ko je osvojil svojega prvega Grammyja za album Get Lifted, do danes pa jih je nabral že kar devet. Leta 2015 je celo prejel Oskarja, za pesem Glory iz filma Selma. Čeprav se izključno ukvarja z glasbo, pa je svoj talent pokazal tudi na filmskem platnu, kjer si je že tudi prisvojil nagradi, kot sta Tony in Emmy. 

 

''Seveda sem bil navdušen, ampak hkrati tudi prestrašen, saj ta naslov prinaša tudi veliko pritiska. Vsi me bodo presojali, ali si res zaslužim ta naziv, povrh vsega pa me bodo še primerjali z mojim predhodnikom, ki pa je Idris Elba – to sploh ni pravično do mene,'' se je pošalil za revijo People.

 

V svetu glasbe pa se nam je zagotovo najbolj vtisnil v spomin po glasbeni uspešnici, ki je ni moč zgrešiti na radijskih valovih: All of me!