Kako ugotoviti, če vam je partner zvest? Če ima teh 6 lastnosti, potem ste lahko mirni

Vedno se bo potrudil in si vzel čas za vas, pa čeprav le za minuto ali dve
Ključne besede:
   ljubezen    zvestoba    partnerstvo    moški    znaki    odnos

 

 

Obvešča vas o vsem ~ ima navado, da vam pove, kako bo potekal njegov dan in kaj vse je doživel - tudi, če ni bilo nič posebnega. Kajti, če bi bil do vas neiskren ali nekoliko zadržan je nekaj zakuhal in ne želi deliti informacij, da se ne bi nevede zagovoril.

 

Njegov urnik je natrpan ~ če ima pester urnik, kjer ima nič koliko obveznosti je skoraj nemogoče, da bo našel čas za skok čez plot. To, da počne veliko stvari je znak, da energijo porablja za nekaj kar ga veseli in nima potrebe po tem, da bi iskal drugo vrsto popestritve.

 

Stike z bivšimi je prekinil ~ če je prekinil vse stike z bivšimi pomeni, da vam je zvest in ima resne namene z vami. Ohranjanje stikov z osebami, ki so del njegove ljubezenske preteklosti nikoli razmerju ne prinesejo nič dobrega. 

 

Vedno se potrudi, da si za vas vzame čas ~ čeprav ima delo in obveznosti si vedno vzame čas za vas, kar pomeni, da ste v njegovem življenju zelo pomembni. Kajti velik pokazatelj nezvestobe je tudi nenadno pomanjkanje časa.

 

Nima izgovorov ~ vedno pove vse po resnici, čeprav se sliši še tako bedasto. Je iskren in ne mara dajati izgovorov. Če vam je nekaj obljubil bo to tudi storil pa čeprav z zamikom ali se vam nekako drugače oddolžil.

 

Vse vam pove v obraz ~ ko pride do manjših prepirov vam vse pove v obraz, sploh tisto kar ga moti. Ne ovinkari, a še vedno pazi, da vas ne užali. S tem želi stvari razčistiti na mestu, da ne pride do potlačenih zamer, ki lahko kasneje izbruhnejo in naredijo v razmerju še večjo ''štalo.''