5 ''ubijalskih'' ženskih besed, ki jih moški ne jemljejo resno

Zabavno, a hkrati resnično :)
Ključne besede:
   stavek    moški    ženska    slovar    razlaga

Moški so z Marsa, ženske pa z Venere je stavek, ki smo ga slišali že večkrat in to v večini kar drži. Medtem, ko moški določene stvari jemljejo bolj lahkotno, so ženske tiste, ki rade zakomplicirajo in iz muhe naredijo slona. Velikokrat uporabljajo kratke odrezave besede, ki so na prvi pogled čisto nedolžne, a lahko pomenijo alarm! Psihologi pravijo, da moški velikokrat ne vedo, zakaj sta se s partnerko sprla, saj, ko jo je lepo vpraša, kaj je narobe, mu kratko in jedrnato odgovori, da NIČ! Pa je mislila resno? Seveda, da ne!

 

 

PET ''UBIJALSKIH'' IZRAZOV, KI JIH UPORABLJAJO ŽENSKE:

 

 

#1 – PRAV! 

 

To je beseda, ki jo ženska uporabi, ko želi zaključiti nek pogovor, prepir in se zaveda, da ima ona prav, moškemu pa želi sporočiti le, da naj utihne. 

 

 

#2 – NIČ! 

 

Ko reče ''nič,'' to pomeni veliko! Odrezav kratek nič lahko zažene pravi prepir, zato je bolje, da se moški takrat umakne ali pa še bolje, ji prisluhne.

 

 

#3 - NO, ZAČNI!

 

To je izziv za moškega in ne dovoljenje. Ko ženska reče, da naj začne in je pripravljena poslušati, to nikakor ne pomeni ničesar dobrega. V resnici se pripravlja, da mu bo nazaj povedala nekaj krepkih in ga celo nato obtožila, da je sam kriv, ker je začel. 

 

 

#4 – KARKOLI! 

 

To je način, ki ga ženske uporabijo, ko želijo reči »jeb*i se!«.

 

 

#5 JE ŽE DOBRO! 

 

Precej dolgo in natančno je razmišljala o tem, zato ta stavek nikakor ne pomeni, da je vse v redu in bo pozabila. To pomeni le, da zlepa ne bo pozabila in mu bo vrnila nazaj!

 

 

In še bonus beseda: WOW!

 

Pozor, to ni kompliment. To je samo njeno neverjetno presenečenje, ko dojame, kako neumen je lahko nek človek, v primeru moški ...