Izberite sličico, ki vas najbolj pomirja in ugotovite, kaj vas čaka do konca leta 2019

1, 2, 3 ali 4? Izbira je vaša
Ključne besede:
   sličica    prihodnost    izbira    ljubezen    kariera    oktober    november    december

Izberite fotografijo, ki vas najbolj privlači in hkrati pomirja in ugotovite, kaj vas čaka do konca leta 2019 ...

 

ŠTEVILKA 1

 

 

Ljubezen: Ljubezen vam pomeni zelo veliko in brez nje si življenja skoraj ne predstavljate. Včasih se bojite, da bi vas oseba, ki jo ljubite zapustila, a vedite, da je ta strah popolnoma odveč. Ta oseba vas ima neskončno rada in vam bo vedno stala ob strani. Prav lahko se zgodi, da boste do konca leta skupaj s to osebo doživeli nekaj posebnega, kar boste pomnili še dolgo časa. Tisto, kar se vam v ljubezni zdi nemogoče, prav lahko postane mogoče in se spremeni v pravo pravljico.

 

Kariera: Včasih imate občutek, da počnete nekaj, kar vas ne osrečuje. Leto 2019 je genialno za premike in da si dovolite razmišljati korak dlje. Uspeh ne pride čez noč, a vam bo polepšal življenje, če si boste upali to narediti. 

 

ŠTEVILKA 2

 

 

Ljubezen: Prišel je čas, da končno naredite ogromni korak, ki ga načrtujete že dlje časa. Ne analizirajte in to preprosto naredite. Ljubezen je v življenju vodilo za marsikakšen uspeh tudi na drugih področjih. Če ste samski, potem je prav možno, da boste meseca decembra spoznali sorodno dušo, a le, če ne boste zavrnili nekega povabila na zabavo. Tisti, ki ste v razmerju pa lahko pričakujete veliko presenečenje od partnerja - pripravljeni bodite na velike spremembe, ki se jih nikar ne bojte!

 

Kariera: Delo krepi človeka in tudi sami ste takega mnenja. Ne garajte preveč in si kdaj pa kdaj vzemite trenutek zase. V tem letu imate čas, da dobro razmislite, kam boste odpotovali naslednje leto, ki je več kot ugodno za potovanja v zelo daljne kraje, ki bodo lahko koristno vplivali tudi na vaše karierno področje.

 

ŠTEVILKA 3

 

 

Ljubezen: Včasih ste preveč ljubosumni na stvari, ki dejansko niso resnične. Morate vedeti, da je oseba, ki vas ima rada, na vas izredno navezana in bi naredila vse, da bi bili srečni. Do konca leta ni več dosti, vendar vedite, da se prav lahko zgodijo spremembe na vašem ljubezenskem področju. Če si nekaj zelo želite in v to iskreno verjamete, se lahko uresniči že do konca tega leta, drugače pa bo začetek leta 2020 precej ugoden za velike ljubezenske premike.

 

Kariera: Že večkrat ste se vprašali ali je delo, ki ga opravljate res tisto, kar vas veseli. Morda je, morda ni. Leto 2019 je namreč zelo ugodno za drugačnost in premike, le upati si morate. Če si želite zase narediti nekaj novega, je to dober čas, da se vpišete na kakšen tečaj, ki bo za vašo kariero odličen.

 

ŠTEVILKA 4

 

 

Ljubezen: To je idealen čas za premike v ljubezni in da s partnerjem naredita nekaj, o čemer sanjata že zelo dolgo. Na obzorju se namreč kaže nekaj svežega in morda se celo zgodi, da se zaljubite ali naredite neko neumnost, ki pa vam bo celo koristila. Meseca decembra je idealno, da se odpravite nekam, kjer morda spoznate svojo sorodno dušo. Če ste v zvezi pa se lahko zgodi, da boste povečali svojo družino ali naredili nekaj, kar bo poglobilo vajino ljubezen.

 

Kariera: Delo, dom, delo, dom! Do konca leta 2019 skušajte nekaj narediti v tej smeri in morda vam celo uspe. Vztrajajte! Glede denarja se kažejo dobre spremembe, a le, če boste naredili nekaj, kar razmišljate že dolgo. Morda celo zamenjali službo? Imate dobre možnosti, da vam uspe iti na bolje.