Podarjamo kavomat Nespresso in kavo za cel mesec

Da bo kava v službi tako dobra kot doma

 

Radio 2 in Coincasa podarjata kavo za celo pisarno 

 

Znanstveniki so dokazali, da skodelica kave na dan podaljša življenje. Skodelica ODLIČNE kave pa ti ga še polepša J

 

Da bo tudi kava v službi tako dobra kot doma, podarjamo kavo za celo pisarno - kavni aparat Nespresso in zalogo kave za cel mesec!

 

Prijavi svojo pisarno s spodnjim obrazcem 

 

Kuhinja, spalnica, kopalnica in dnevna soba bodo po obisku Coincase v ljubljanski Nami veliko lepše, izbirate pa lahko tudi dišave za dom, čudovite kavne skodelice, aparate, steklo, porcelan, posteljnino, brisače. V Coincasi stanujejo priznane blagovne znamke , kot so Villeroy&Boch, Kitchenaid, Braun, UGG oblačila in copatke, Iittala, Leonardo, Nespresso, posteljnino Essenza, Fleuresse in Pip. V času od 24.10. do 9.11.2019 na vse izdelke v Coincasi 20% popusta. Krasne ideje za dom najdeš na Coincasini FB strani, TUKAJ (klik) 

 

Prijavi svojo pisarno s spodnjim obrazcem 

 

 

 Coincasa v ljubljanski Nami 

Coincasa ustvarja in kreira kolekcije za dom že od 1962, z iskanjem stilov in novih izdelkov po svetu in jim dodaja italijanski pridih lepote. V Coincasi boste našli predvsem vse izdelke za kuhinjo, spalnico, kopalnico in dnevno sobo, dišave za dom, aparate, steklo, porcelan, tekstil (posteljnina, brisače...). V Coincasi vam nudijo tudi zelo znane blagovne znamke Villeroy&Boch, Iittala, Leonardo, Nespresso, Kitchenaid, UGG oblačila in copatke, Braun, posteljnino Essenza, Fleuresse, Pip.

  

 

 

Pravila nagradne igre