Ženske naredile seznam najlepših komplimentov, ki so jim polepšali dan

Kaj pa vam ogreje srce?
Ključne besede:
   kompliment    pohvala    ženska    seznam    ljubezen    laskanje

Komplimentov ni nikoli preveč in če so iskreni, potem so več kot dobrodošli. Lepe besede, pohvale in to, da nekomu polepšamo dan zgolj z enim stavkom, je več kot dovolj, da je vaš dan popoln. Ženske so navedle nekaj komplimentov, ki jih obožujejo in jim vedno znova ogrejejo srce, ko jih slišijo iz ust ljubljene osebe.

 

IMAŠ LEP NASMEH

 

''Moja največja nesigurnost je moj nasmeh in ker imam malce krive zobe, ga vedno skrivam. Nekoč pa sem bila na enem zmenku z moškim, ki me je nenehno hvalil, da imam najbolj prikupen nasmeh, kar jih je videl. Od takrat naprej se ne skrivam več, ampak sem nanj ponosna''.

 

 

DUHOVITA SI

 

''Raje vidim, da me moški pohvali, da sem zabavna in duhovita, kot, da mi reče, da imam izredno lepe oči ali da sem se lepo oblekla. Mislim, da je karakter  tisto kar šteje in ti da vedeti, da mu s tabo ni dolgčas''.

 

 

ZAME SI EDINSTVENA

 

''Moj partner mi velikokrat pove, da sem zanj edinstvena in to mi pomeni ogromno. Včasih mi je ta beseda še lepša, kot rad te imam''.

 

 

BREZ TEBE NE BI ZMOGEL

 

''To mi da vedeti, da sem zanj pomembna in si življenja brez mene ne predstavlja. Zaveda se, da mu rada stojim ob strani in mu priskočim na pomoč, ko to najbolj potrebuje''.

 

 

LEPA SI

 

''Morda se sliši klišejsko, ampak meni osebno še vedno eden najlepših komplimentov, ki ti jih lahko da moški. Tako enostaven in preprost stavek, ki ti polepša dan in ti da vedeti, da si popoln''

 

 

VŠEČ MI JE TVOJE RAZMIŠLJANJE

 

''S partnerjem velikokrat klepetava o tem in onem ter se velikokrat o kakšni stvari ne strinjava. Zaradi tega se ravno ne kregava, ampak mi da on vedeti, da mu je všeč moje razmišljanje, čeprav ga ne podpira. S  tem mi na lep način pove, da pač vsak razmišlja po svoje in mi nikoli ne vsiljuje svojega mnenja''

 

 

SI IZVRSTNA MAMA

 

''Pride trenutek, ko se mi zdi, da sem najslabša mama na tem svetu, da se premalo posvečam svojim otrokom, da sem preveč stroga ali da jih ne vzgajam pravilno. Takrat nastopi on, ki me pogleda v oči in mi reče: Ej, nehaj, ustavi se! Si izvrstna mama in lahko so srečni da te imajo'' Takrat je moj svet lep in to mi da novega zagona.