To je intimna pričeska, ki jo moški obožujejo

Torej drage dame, na kakšno ''frizuro'' pa ve prisegate?
Ključne besede:
   dlačice    intima    predel    grmiček    brazilka    črtica    ženska    dlake    frizura

Dlake na intimnih predelih so tam z razlogom, in sicer, da ščitijo pred vstopom bakterij. A žal je modni trend dandanes bolj pomemben, kot zdravje, pa si marsikatera ženska življenja brez britvice ne predstavlja. Urejanje intimnih pričesk je postalo ''nujno zlo,'' ki pa je hočeš nočeš postalo tudi del moškega življenja. Moški so postali z leti tudi bolj izbirčni in raje kot grmiček vidijo, da je spodaj ''čisto brez'' vsega. 

 

1. mesto: BRAZILKA

 

Na prvo mesto so moški dali brazilsko depilacijo, ki temelji na tem, da je intimni predel popolnoma brez dlak. 41 % vprašanih je izbralo to intimno pričesko in jo najraje vidijo na svoji partnerki. Pravijo, da je k njeni priljubljenosti prispevala tudi kultna serija štirih prijateljic, Seks v mestu. 

 

 

2. mesto: ČRTICA

 

Ozek pas dlak nad intimnim predelom je izbralo 38 % vprašanih moških in dejalo, da se jim zdi izredno seksi, hkrati pa nakazuje na ''pravo pot''. 

 

 

3. mesto: GRMIČEK

 

Naravni grmiček je všeč le 5 % moških in naj bi veljal po vonju za najbolj privlačnejšega. Zakaj? Žleze znojnice v kombinaciji z bakterijami na koži in dlačicami proizvedejo vonj, imenovan feromon, ki na nasprotni spol deluje omamno. 

 

Torej drage dame, na kaj pa ve prisegate?