Pripadnice teh 3 astroloških znamenj so v kuhinji prave mojstrice!

Si med njimi?
Ključne besede:
   kuhinja    horoskop    devica    rak    lev    kuha    hrana    mojstrica

Pravijo, da devica, levinja in rakica v kuhinji nikoli ne razočarajo. Pa je res? Preveri ;)

 

DEVICA - njena hrana je vedno okusna in vizualno popolna

  

Vaš perfekcionizem je genialen za kuhanje. Pri branju receptov ste zelo natančni in vedno naredite tako, kot mora biti prav. Pri pripravi hrane ste natančni, poskrbite, da ne manjka nobena sestavina in se mešanja okusov lotite na prefinjen način. Pomembno vam je, da je hrana okusna in tudi na videz privlačna. Zelo vam je pomembno tudi to, da je okolje, kjer pripravljate hrano čisto in pospravljeno, brez ''packarije''. Gostje so vedno navdušeni tako nad vašo hrano, kot okrasitvijo mize.

 

 

LEV - velika gurmanka, ki rada preizkuša nove okuse

 

Vaša hrana je vedno sveža, zdrava in kvalitetna. Hitra in nezdrava hrana je v vaši kuhinji redkost oz. je sploh ni. Pomembno vam je, da jeste hrano, ki poskrbi, da ste siti, zdravi in vam da energijo. Ste velik gurman, uživate v hrani in radi poizkušate nekaj novega. Vaši prijatelji vedo, da znate kuhati in se z veseljem k vam ''povabijo'' na kosilo. Všeč vam je hrana, ki ni vsakdanja in zelo radi preizkusite recepte iz drugih držav. Radi kuhate za druge in uživate v tem, ko vas pohvalijo. 

 

 

RAK - uživa v kuhi in ob tem, da so gostje zadovoljni

 

Raki so znani po tem, da radi poskrbijo za druge, predvsem za družinske člane. Nič drugače ni, ko je na vrsti kuhanje. Izredno pomembno vam je, da vaši člani družine jedo dobro in so zadovoljni. Ste tradicionalna oseba in radi kuhate za velike praznike, kjer se zbere vsa družina in lahko uživa ob dobri hrani ter pijači. Hrano radi pripravljate za druge, najraje pa tudi samo zase. Takrat si vzamete čas in eksperimentirate. Po kuharskih knjigah iščete recepte, ki so drugačni, a hkrati takšni, da zadovoljijo vse čute.