Kaj vam sporoča vaša intuicija? 4 znaki, da ji morate prisluhniti!

Ustavite se, zadihajte in se vprašajte, česa si zares želite
Ključne besede:
   intuicija    čut    občutek    srce    um    znaki    poslušanje    zdravje    telo

Znate prisluhniti svoji intuiciji in ji slediti? Tukaj so 4 svarilni znaki, ki vam sporočajo, da morate prisluhniti sebi in nekaj začeti delati drugače ...

 

IŠČETE POTRDITVE IN POHVALE, ker mislite, da niste dovolj dobri

 

Če boste v prvi vrsti zaupali sebi, potem vam bo vseeno, kaj si mislijo drugi. Nič ni narobe, če upoštevate kakšno mnenje ali dobro namerno kritiko, pa vendar se s tem ne obremenjujte preveč. Naučite se zaupati sebi, zaupajte svojim občutkom in se držite tistega, kar vas osrečuje. Če na vsak način potrebujete nekoga, ki bo pokimal vaši odločitvi, se verjetno niste odločili prav in iščete izgovore. Bolje je prisluhniti notranjemu glasu, kot pa živeti tako, da bo prav za druge.

 

 

NEODLOČNI STE in veliko časa porabite za odločanje pri nepomembni zadevah

 

Sprejemanje odločitev zna biti včasih precej naporno, sploh, če gre za takšne, ki so življenjskega pomena in moramo dobro premisliti, da se ne uštejemo. So pa primeri, ko ne vemo ali bi kupili rumen ali črn pulover, jedli sladko ali slano in šli ven na sprehod ali preprosto ostali na kavču. Če ne veste, kaj vam ustreza in se nikakor ne znate odločiti, potem ne razmišljajte, ampak enostavno to storite. Umirite se, zadihajte in se vprašajte: Česa si zares želite. Če boste znali dobro prisluhniti srcu, vam bo vesolje dalo odgovor in vas peljalo na pravo pot.

 

 

NENADOMA POSTANETE UTRUJENI in imate občutek, da ne zmorete več

 

Nenadoma ste postali utrujeni in občutek imate, da ne zmorete več ničesar. Najraje bi se ulegli in zaspali. Nenaden padec energije pomeni, da v življenju počnete nekaj, kar je proti vašim načelom. Telo se vam je začelo upirati in vam sporoča, da ne zmore več. Ne rinite z glavo skozi zid in se ustavite! Nihanja v razpoloženju pogosto občutimo tudi takrat, ko smo obkroženi z negativnimi ljudmi in smo v okolju, ki nas spravlja v stres. Poskušajte se obvarovati pred zadevami, ki vas izčrpavajo in vam jemljejo energijo ter počnite stvari, ki vas osrečujejo in vas navdajajo z energijo. Če uživate ob kavi in dobri knjigi, potem ne vidimo razloga, da si tega ne bi privoščili vsako popoldne, če pa greste raje na kolo in se dodobra preznojite, da najdete svoj mir in si naberete novih moči, potem imate odgovor na dlani.

 

 

OBČUTEK IMATE, DA BO NEKAJ NAROBE in se tega ustrašite

 

Včasih se zgodi, da dobimo nenavaden občutek, da bo nekaj narobe in da nekaj ne deluje tako, kot bi moralo. Postanemo razdražljivi, anksiozni in začeti nas daje neka čudna tesnoba. Če imate dobro razvit šesti čut in vas je intuicija že večkrat posvarila pred nevarnostjo, potem ji zaupajte. Ne riniti v težave in se jim skušajte izogniti, sploh, če se poznate do te mere, da jih kasneje ne boste znali reševati. Je pa včasih dobro težavam pogledati v oči, se jih lotiti in jih rešiti. Potem boste lažje dihali in živeli dalje.