Kdo je razbil vazo? Izberite osebo na sliki in preverite, kaj to razkriva o vas

Bi izbrali A, B, C ali D?
Ključne besede:
   test    osebnost    vaza    otrok    karakter    preverjanje

Dobro si oglejte sliko in presodite, kdo je po vaše tisti, ki je razbil vazo. Spodaj preverite, kaj o vas razkriva vaš odgovor.

 

Kdo je razbil vazo?

 

 

OTROK A

 

Če ste izbrali dečka v beli majici, to pomeni, da ste v življenju zelo previdni in natančni. Zelo dobro opazujete okolico, zato vam skoraj nobena stvar ne uide izpred nosu. Ste preudarni in temeljiti, v odnosu pa znate biti tudi težavni. Ste namreč perfekcionist, kar zna prestrašiti vašega partnerja.

 

 

OTROK B

 

Če ste izbrali najstarejšo deklico, ste zelo čustveni in na obrazu težko skrijete, da nekaj ni v redu. Probleme rešujete hitro, se pa pogosto zgodi, da ste zaradi izrazitejše čustvenosti, pri samem reševanju v stresu. To vas lahko vrže iz tira, a se znate hitro pobrati in iti naprej.

 

 

OTROK C

 

Če ste izbrali nasmejanega fantka, za katerega je videti, kot da se v dani situaciji najbolj zabava, to pomeni, da ste rojeni vodja. Vedno držite vajeti v svojih rokah in točno veste, kaj si v življenju želite in česa ne. Pri izražanju svojega mnenja ste glasen in jasni ter se ne pustite ukazovati.

 

 

OTROK D 

 

Če ste izbrali majhno sramežljivo deklico, to pomeni, da ste skrbni in zelo dober prijatelj. Bližnji se na vas pogosto obrnejo po nasvet ali pomoč. Po naravi ste bolj sramežljivi in previdni ter ne zaupate takoj. Ko spoznate osebo, ki pa je vredna vašega časa in zaupanja, potem jo vzamete za svojo ter ste zanjo pripravljeni premikati gore.

 

 

Mi pa se sprašujemo, kaj pa, če je bila MAMA? :)