Znaki, da se morata raziti, čeprav se imata rada ...

Včasih iskrica preprosto ugasne in je čas za premik
Ključne besede:
   razmerje    zveza    ločitev    ljubezen    interes    različnost

Včasih v razmerju pride tako, da se imata partnerja rada, se ne sovražita, se ne varata, ampak preprosto nista za skupaj oz. sta malce zaspala. Če vidita, da jima je zato vseeno in se jima ne da truditi, potem je morda čas za razhod. V takem razmerju ni napredka, razvijanja, ciljev in vzdušja, ki bi partnerja osrečevalo. Zakaj se potem še truditi? Če sta dovolj razumna in vesta, da tako ne gre več, potem je morda čas za pogovor in razumen razhod. 

 

Ne trudita se za razmerje - za razmerje se ne trudita več in vama je postalo vseeno. 

 

Nimata enakih ciljev - vajini cilji so različni in niti ena stvar ni nekaj, kar bi si želela oba. Vidita, da sta bolj srečna, če stvari počneta ločeno, kot pa bi skupaj načrtovala prihodnost. 

 

Ne zaupata si - medsebojno zaupanje je prvi korak za uspešno zvezo. Če tega ni je zveza obsojena na propad.

 

Nista usklajena - imata popolnoma drugačne poglede in stvari, vajina urnika pa sta vedno narejena tako, da se ne ujameta. Ne znata se uskladiti ali pa preprosto nočeta.

 

Stvari počneta ločeno - najbolje se počutita, če stvari počneta ločeno in po svoje. On je rad s svojo družbo, ona pa s svojo. Vse kar si delita je postelja, pa še to spita tako, da je vsak na svojem koncu.