Znebite se podočnjakov s to učinkovito in preprosto metodo

S podočnjaki ste videti utrujeni in neprespani
Ključne besede:
   kumara    podočnjaki    trik    metoda    oči    pomoč    utrujenost    tehnika    čaj    vrečka

Podočnjaki niso nič kaj privlačni in čeprav ste se dobro naspali, ne izginejo zlepa. Poskušajte jih omiliti s prehrano ali pa si pomagajte s temi praktičnimi metodami. 

 

ČAJNE VREČKE

 

Najbolj učinkovite so čajne vrečke zelenega čaja, ki bodo poskrbele za vaše utrujene oči. Čajne vrečke namočite v toplo vodo, nato pa jih pustite v hladilniku, da se shladijo. Vzemite jih s hladilnika, položite na oči in pustite delovati nekaj minut. Tisti čas se ulezite, da vam ne bodo padale dol.

 

 

KUMARE

 

Kumaro imejte vedno v hladilniku, da bo hladna in bo s tem poskrbela še za dodatni učinek. Narežete jo lahko na kolobarje, ki si jih nato položite na oči. 

 

 

BELJAKI

 

Naredite sneg iz jajčnih beljakov, dodajte kapljico hidrolata virginjskega nepozebnika in aplicirajte na oči. Pustite delovati 10 - 15 minut in nato sperite.

 

 

VITAMIN C

 

Temnih krogov in vrečk pod očmi se lahko znebite s tem, da uživate hrano, bogato z vitaminom C. Ta hrana pomaga telesu pri proizvodnji kolagena, ki poskrbi, da je vaša koža elastična, zdrava, hidrirana in brez temnih kolobarjev.

 

 

VODA

 

Ne pozabite na vodo in imejte stekleničko le te vedno s seboj. Tako boste poskrbeli za hidracijo na vsakem koraku.

 

 

IZOGIBAJTE SE SOLI

 

Če zaužijete prevelike količine soli, potem lahko to povzroči tudi podočnjake oz. zadrževanje vode pod njimi. Vaše oči zaradi prekomernega vnašanja soli v telo izgledajo zabuhle.