To so TRIJE znaki, ki dokazujejo, da ta trenutek v življenju hodiš v NAPAČNO SMER!

To pomeni, da moraš nujno nekaj storiti, da se vrneš nazaj na pravo pot
Ključne besede:
   življenje    pot    prava    žalostno    napake    praznina    Se ti zdi , da hodiš v napačno smer?

Se ti zdi , da hodiš v napačno smer?

Nekateri ljudje so morda mnenja, da v življenju ni napačne poti in da je vsaka prava. Pa je to res? Smo res iskreni sami s seboj, ko rečemo kaj takega? Z napačno potjo je mišljeno to, da si na poti, ki ti ne ustreza, služi ali poživlja tvojo dušo in globoko v sebi več, da je na tem svetu zate nekaj večjega in boljšega. V nadaljevanju ti ponujamo 3 znake, s katerimi lahko prepoznaš, da si resnično na napačni poti.

 

POČUTIŠ SE PRAZNO/EGA

Stalno te obdaja občutek praznine in neizpolnjenosti. Ne veseliš se  novega dne, muka ti je zjutraj vstati in pogosto imaš občutek, kot da boš nesrečen/a preostanek svojega življenja, če se bodo stvari nadaljevale tako kot do sedaj. Če imaš ta občutek, potem je čas, da nekaj spremeniš, sicer bo šlo življenje skozi in na stara leta boš še vedno nesrečen. To lahko spremeniš tako, da pogledaš globoko vase in začneš poslušati intuicijo, ki te poskuša voditi.

 

 

POČUTIŠ SE, KOT DA ZAPRAVLJAŠ SVOJ ČAS

Stalno te spremlja občutek, da zapravljaš svoj čas, da ne storiš nič koristnega. Življenje je kratko in potrebno je, da svoje življenje na tem svetu zapraviš tako, kot si želiš in kot je treba. Če imaš občutek, da samo zapravljaš čas, potem imaš verjetno razlog za to. Ni nujno, da vsak dobi sanjsko službo, ki si jo želi, a vsak ima možnost, da na tem svetu pusti vsak kanček svoje kreativnosti. Resnica je, da če ne boš ustvarjal/a in duhovno rastel/a, potem bo v tebi vedno občutek, da zapravljaš svoj čas.

 

 

POSKUŠAŠ ZAPOLNITI PRAZNINO

Veliko svojega časa zapraviš za to, da poskušaš zapolniti praznino, ki je v tebi. To počneš z raznimi zasvojenostmi, žuri ali pa z obsedenim gledanjem filmov in serij. S tem se želiš oddaljiti od misli, da bi moral v življenju nujno nekaj spremeniti. Materialne stvari ti dajo občutek, da je tvoje življenje spet urejeno, da imaš vsaj nekaj v svojem življenju. Tega nikakor ne ignoriraj! Pusti, da te intuicija vodi in da boš izbral/a boljše poti v svojem življenju.