Teh ŠEST astroloških znamenj naj bi imelo VARANJE v krvi!

Osebe, rojene v znamenju na prvem mestu najhitreje podležejo skušnjavi
Ključne besede:
   horoskop    varanje    žalostno    seznam    oseb    zvezde    razmerje    moški    ženske Razkrivamo seznam oseb, ki najraje varajo!

Razkrivamo seznam oseb, ki najraje varajo!

 

Nekatera znamenja so bolj podvržena varanju, nekatera manj. Koliko je resnice v tem, pa ve vsak zase. Astrologi so na podlagi znamenj in njihovim obnašanjem v zvezi dobili rezultate ter prišli do spoznanj, da je 6 znamenj tistih, ki varajo najpogosteje in odkrili tudi razloge.


1. MESTO zaseda OVEN

Razlog: Oven je strasten, hrepeni po avanturizmu, zato se lahko hitro znajde pred skušnjavo, ki se ji ne zna upreti. Takoj, ko partnerja prevarajo, se lahko tudi zgodi, da ga pustijo in zamenjajo za tistega, ki jim je spodnesel tla pod nogami.


2. MESTO zaseda LEV

Razlog: Gre za osebo, ki nenehno rabi pozornost in je prav tako podvržena skušnjavi. Če je tvoj partner lev/levinja, poskrbi, da mu ne bo nikoli dolgčas. Če mu boš pihal na dušo in ga hvalil mu to ne bo odveč poslušati. Astrologi pravijo, da lev najpogosteje vara z osebo mlajšo od sebe.3. MESTO zaseda DEVICA

Devica ne bo pomislila na varanje  dokler ji bo partner v zvezi nudil vse. Ko enkrat začuti, da ji v zvezi primanjkuje pozornosti, bo šla to iskati drugam. Prevaro bo celo izrabila zato, da bo brez večjih bolečin zapustila partnerja.4. MESTO zaseda ŠKORPIJON

Škorpijon naj bi bil zvest le takrat, ko je zaljubljen in mu oseba res pomeni ogromno. Ko mu seks enkrat postane dolgočasen, zelo rad skoči drugam. Brez večjih premislekov si privošči seks za eno noč, ki ga partnerju zna tudi dobro zamolčati.


5. MESTO zaseda STRELEC

Oseba kot je strelec je željna avantur, zato se mu tudi prevara ne zdi nekaj groznega, kar bi bilo potrebno obešati na veliki zvon. Tudi, če je v daljši zvezi, prevaro ne smatra kot nekaj najhujšega. Če je prevaran on, je zmožen prevaro tudi oprostiti, saj ima večje razumevanje od ostalih znamenj.


6. MESTO zaseda VODNAR

Najraje skoči čez plot z osebo, ki je popolnoma drugačna od njegovega partnerja. Premami ga nekaj novega in svežega ter se nato tolaži s tem, da je bilo popolnoma neizogibno. Včasih se celo zgodi, da partnerja prevarajo kljub temu da ga ljubijo, saj jim v zvezi primanjkuje dinamičnosti.