RAZISKAVE POKAZALE, da so moški, ki so nižji od TE VIŠINE boljši pri SEKSU, živijo pa dlje!

DRŽI?
Ključne besede:
   višina    moški    ženske    razmerje    raziskava    zabava    smeh Kako visok je pa tvoj dragi?

Kako visok je pa tvoj dragi?

Rezultati zadnje študije utegnejo razveseliti moške nižje rasti. V znanem magazinu, ki analizira spolne aktivnosti in navade obeh spolov, so namreč objavili študijo, ki je preučevala spolno življenje moških. Ugotovili so, da naj bi z vsakim centimetrom višine, ki ga nimajo, posledično rasla njihova živahnost v postelji.Čudežna meja naj bi bila pri 176.5 cm, kar pomeni, da za vse tisti, ki v višino merijo toliko ali manj, naj bi tako po mnenju strokovnjakov veljalo naslednje:

 

 

1. V postelji so zelo živahni in predani

 

Zelo jim je pomembno, da ženska uživa pri seksu in doživi orgazem. Ali dva. Ali šest. Pri posteljnih aktivnostih se še posebej potrudijo in so navdušeni nad različnimi pozami ter eksperimentiranjem.

2. V poslu so uspešnejši


Ker se skozi življenje niso mogli pretirano zanašati na navdušenje okolice nad njihovo višino, se toliko bolj trudijo za to, da bi dosegli vidnejše uspehe na službenih področjih ali v šolskih klopeh.

 

3. Zelo so šarmantni


Do nasprotnega spola so prijazni, pozorni, zelo radi dajejo komplimente in se naj bi na splošno bolj trudili okoli simpatije, saj je pač ne morejo navdušiti s svojo višino. Zato ne skoparijo s komplimenti in naj bi bili tudi bolj romantični. 

 

4. So bolj zvesti


Po študiji Univerze v New Yorku naj bi moški nižje rasti bili bolj zvesti svojim ženam, mnogo bolj nagnjeni k skupnemu življenju ter poroki, po statističnih podatkih naj bi se celo manjkrat ločili kot njihovi višji kolegi, ki se za poroko odločijo mnogo kasneje kot nižji moški.  


5. Živijo dlje kot višji moški


Študija je zajemala 8.000 moških, ki je pokazala, da nižji moški v povprečju živijo dve leti dlje od tistih, ki so nižje rasti.

 

6. BONUS

Manjko centimetrov v višino, nadomestijo z dodatnimi centimetri v hlačah. :)