9 vrst telesnih bolečin, ki izvirajo iz vaših čustvenih težav

Se sprašujete zakaj vas nenehno boli glava?
Ključne besede:
   bolečine    čustva    izvor    telo    razlog    depresija    stres    zdravje    psiha

Telesne bolečine niso vedno povezane z boleznimi, ampak pogosto izvirajo tudi iz čustvenih težav. Če imate težave z glavo ali vas je kar naenkrat začel boleti hrbet, brez, da imate za to kakršenkoli razlog, je čas, da se vprašate, kaj vas teži ...

 

1. GLAVOBOL - glava začne boleti po napornem delovnem dnevu ali takrat, ko preveč razmišljamo o stvareh, ki nas spravljajo v stres. 

 

2. BOLEČINE V VRATU - povezane so z odpuščanjem in tem, da težko odpuščate. Če se vam bolečine v vratu pojavljajo večkrat pomeni, da do določene osebe gojite zamero.

 

3. BOLEČINE V RAMENIH - gre za čustveno breme, ki ga nosite s seboj in se z njim težko soočate. Odkrijte, kaj vas mori, sprejmite breme in ga skušajte čimprej odvreči.

 

4. ZGORNJI DEL HRBTA - bolečine v zgornjem delu hrbta pomenijo pomanjkanje čustvene podpore. Gre za to, da se lahko počutite nezaželene in ne dobivate dovolj ljubezni. Če želite odpraviti bolečine, začnite v prvi vrsti najprej sprejemati sebe in se ljubiti.

 

5. KRIŽ - križ povezujejo z denarjem in s finančnimi težavami, ki vas spravljajo v slabo voljo. 

 

6. BOLEČINE V KOMOLCU - če imate trde kosti in težave z okorelostjo, potem ste v življenju neprilagodljivi in nekoliko zakrčeni. Bojite se sprememb.

 

7. ROKE IN DLANI - težave imate z odnosi in z vzpostavljanjem pristnega stika z ostalimi ljudmi. Naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč in izraziti svoja čustva.

 

8. BOKI - bolečina nakazuje na blokade, ki vas zavirajo, da bi se v življenju pomaknili naprej. Meditirajte in začnite premagovati notranje blokade.

 

9. KOLENA - težave s prevelikim egom se začnejo pri kolenih. Skušajte biti bolj ponižni in skromni. Predvsem pa ne pozabite spoštovati sebe in druge.