To vam sporočajo gube na vašem obrazu

Vsaka guba nosi svojo zgodbo
Ključne besede:
   obraz    gube    pomen    zgodba    počutje    stanje

Gube na obrazu so znak staranja, poleg tega pa razkrivajo tudi stanje, vašega psihofizičnega počutja.

 

GUBE NA ČELU

 

Vzporedne črte govorijo o tem, da ste preveč zaskrbljeni, pri zelo mladi koži pa so lahko posledica čezmernega uživanja sladkorja in mlečnih izdelkov.

 

Vodoravne črte so lahko posledica pomanjkanja samozavesti. Če so gube številne in prepletene to pomeni, da trpite zaradi pomanjkanja energije. 

 

Dve navpični gubi med obrvmi pomenita jezo, ki je lahko izražena navzven ali pa ste jo potlačili v sebi. Pomeni tudi nepotrpežljivost, frustracije ali celo, da se v življenju preveč dolgočasite. Če se ti dve gubi pomikata nižje proti nosu, lahko nakazujeta na vaše skrbi in pretirano koncentracijo, kar pripelje do nesproščenosti in zategnjenosti mišic.

 

GUBE NA LICIH

 

Navpične gube po licih so znamenje velikega in stalnega stresa. 

 

GUBE MED NOSOM IN USTNICAMI

 

So življenjskega pomena in povedo, kako dolgo živite. Če so pregloboke in niste stari niti 50 let, potem je čas, da razmislite o spremembah v življenju. Lahko sporočajo tudi težave z debelim črevesom. 

 

 

GUBE NAD ZGORNJO USTNICO

 

Pomenijo pretirano skrbnost za druge in morda je končno napočil čas, da začnete gledati tudi nase in svoje želje. Te gubice so velikokrat na obrazu skupaj z drugimi drobnimi gubicami, ki se iz ustnih kotičkov spuščajo proti čeljusti in pomenijo razočaranje. 

 

GUBE POD SPODNJO USTNICO kažejo na vašo ogorčenost in so znak vašega nezadovoljstva v življenju.

 

GUBE NA BRADI 

 

Brada z navpičnimi črtami je najbolj pogosta pri starejših ljudeh in zelo redko pri mlajših. Te gube govorijo o strahovih, tako racionalnimi kot tudi iracionalnimi. Koža pa je podobna pomarančni lupini (luknjičast videz).

 

Gubice, ki se iz zunanjega kotička očesa vzpenjajo navzgor, pa so tiste, ki govorijo o sreči in veselju osebe. Tiste, ki pa so obrnjene navzdol po licih pa so znamenje žalosti in trpljenja.