Telesni znaki, ki vam sporočajo, da nekdo misli na vas

Naučite se poslušati svoje telo
Ključne besede:
   znak    telo    razmišljanje    telepatija    čut

Ljudje smo po naravi zelo intuitivni in medsebojno povezani na različnih nivojih. Naše telo lahko zazna oziroma nam preko telepatije pokaže, da nekdo misli na nas.

 

5 znakov, ki vam povedo, da nekdo misli na vas:

 

Nenadna srbečica v očeh 

 

Če nimate alergije in vam ni nič zašlo v oči, pa kar naenkrat dobite srbečico v očeh, potem naj bi bil to znak, da nekdo misli na vas. Če imate dobro razvit šesti čut, pa lahko ugotovite ali so te misli prijetne ali negativne.

 

Zaletelo se vam je ali vas sili na kašelj

 

Vas kar naenkrat začne siliti na kašelj brez pravega razloga? Vas začne praskati po grlu in imate občutek, da vas nekaj duši? To je lahko znak, da v vaši podzavesti narašča napetost, ki jo spodbuja neka tuja energija.

 

Kolcanje

 

Že naši stari starši so govorili, da nekdo misli na nas, če se nam začne kolcati in res je. Kihanje ali kolcanje brez pravega razloga sta znak, da nekdo govori o vas (vas morda celo opravlja) ali pa vas preprosto pogreša.

 

Vroča ušesa

 

Oznanjajo lahko, da nekomu ne greste iz glave in nenehno misli na vas. 

 

Rdečica v licih

 

Gre za najbolj subtilen znak, da nekdo misli na vas. Če dobite rdeča lica, brez, da bi vas kdo osramotil ali bi vam bilo zaradi nečesa nerodno, nimate vročine in sploh ne veste, zakaj vam je tako nenadno postalo vroče, je lahko to znak, da vas nekdo opravlja.