POGUMNA ŽENA: Moža s šestimi otroki pustila doma in odšla na dopust!

Možu napisala seznam stvari za ''preživetje'' in odšla na vikend oddih
Ključne besede:
   žena    otroci    dopust    vikend    mož    seznam    hudomušno    pismo    napotki

Američanka Meghan Oeser je mama šestih otrok, ki je postala poznana potem, ko je svojemu možu, ki ga je pustila samega z otroki, napisala podrobne "opise za preživetje". Z obzirom na to, da njen mož Kevin pogosto dela tudi do 12 ur na dan, so napotki še kako pomembni da lahko "podela stvari". 

 

Dragi Mož,

 

tole ti pišem iz ljubezni, ne iz strahu. Hotela sem predelati nekaj stvari, preden te pustim samega za vikend ... z ostalimi. 

 

Najprej pa ...

 

Ko prideš domov iz službe, se ti vsi vržejo v objem. Verjemi mi, temu ne bo tako, če boš z njimi preživel cel dan. Ponoči, podnevi, za zajtrk, in nekje okoli kosila je lahko pravi PEKEL, s Satanom, ki prihaja. Večerja je obupna. Bailey bo želela pico, medtem ko bo Harper hotela hot dog. Quinn bo jokal, ko boš rekel besedo "hot dog" in bo vztrajal pri makaronih s sirom (toda ne oranžnega ali belega, ampak vijoličnega). Ko bo tole dobil, bo hotel toast. Ko greš pripravljati makarone s sirom za Penny, bo hotela tudi ona toast, ker je slišala, da hoče Ouinn toast. Potem se znajdeš v situaciji, ko moraš vreči v smeti makarane s sirom, ker je Bailey dobila trebušno gripo 5 let nazaj, potem ko je pojedla makarone z "oranžnim" sirom. Harper pa ima najraje belo vrsto. Potem boš najbrž tudi pozabil na Harper,, ker se je njena prijateljica Lily nepričakovano oglasila, pa sta šli ven. Za večerjo bodo vsi jedli žitarice, Lily pa se bo pridružila vašemu družinskemu druženju.  

 

 

Želel boš sesti in si spočiti po večerji ali zajtrku, toda opozarjam te, da to ni dobra ideja. Postalo bo tiho ... ZARES tiho. Takrat boš spoznal, da so trije zaspali nekje. Če se to zgodi, je lahko s***je ... In Lily je vedno pri vas. In vprašaš se, kje hudiča so starši te deklice?

 

Čas za posteljo. Vso je***o srečo ti želim, prijatelj! 

 

 

Pižama. Je**š pižamo. Niti ne skušaj obleči Penny v nič drugega kot spalno srajco. In če ne moreš najti spalne srajce za Penny, potem išči še naprej. Hotela bo imeti spalno srajco, na kateri je Mini miška in ko jo boš oblekel, bo histerično kričala, ker so ji rokavi OČITNO premajhni. Potem ji najdi tisto drugo z Elzo. Obstaja velika možnost, da je umazana, zelo umazana. Pa kaj, saj je tudi ona. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje dala milo na to stvar.

 

 

Toda tukaj še ni konec. Najprej bodo zaspani, ko pa bodo Quinn, Harper in Bailey legli v posteljo, bodo ugotovili, da so njihova majhna usta žejna in bodo vsak posebej hodili v kuhinjo po vodo vsakih 5 minut. Kot bi prehodili je***o Saharo. In naj NIHČE ne pusti Quinnu, da uporablja Elzin kozarček. Če bo to videla, bo čisto znorela.

Zaključilo se bo tako, da bo Penny šla v posteljo s teboj, misleč, da je to dobra ideja. Ha ha ha ha ha ha! Ne boš niti zatisnil očesa.

 

 

Kar poskušaj jo spraviti v posteljo. Daj ji iPada. To ti bo rešilo življenje ... obljubim. Poskrbi, da boš znižal glasnost na napravi in pa tudi osvetljenost ekrana. Ko smo že pri tem, ne pozabi na difuzor. Napolni to sr***e in dodaj dve kapljici pomirjujoče sivke. Če je bila tisti dan zares tečna, dodaj tudi malce arome. Nastavi lučko v sobi, da bo oddajala VIJOLIČNO svetlobo. Za božjo voljo, prosim zapomni si vijolično! Če boš naredil, da bo svetloba modra, se bo obnašala, kot da so njene oči izpostavljene prekletemu soncu. Ne pozabi na stekleničko. Resno ... NE POZABI. Spila bo samo nekaj tekočine, potem pa ti bo rekla, da jo odnesi. Želela bo, da jo postaviš na njeno omarico.  Nato te bo 5 minut kasneje poklicala, da ji daš preostanek tekočine v steklenički. Potem te bo SPET poklicala, da stekleničko postaviš nazaj na omarico. Potem pa te bo, prisežem pri bogu, zbudila ob 3 zjutraj in ihtela, da ji je nekdo ukradel stekleničko. Oh, in ne pozabi vklopiti ventilator, saj se to dekle znoji kot da bi pojedla 12 sendvičev z govejim mesom.

 

Zajtrk. Ha! Ravno tako zabaven kot večerja ... če ne še bolj. Pripravi si kavo. VELIKO kave. Ker jo boš potreboval. Penny bo morda želela kosmiče, ali pa bo morda želela toast. Karkoli že narediš ... POSKRBI, DA SI BO SAMA IZBRALA ŽLICO. Lahko se zgodi, da bo Quinn vzel ZADNJO žlico in Penny te bo prepričala, da je ostala z najslabšo žlico pri hiši. Včasih ji dam vilico in jo s tem močno razjezim. Zajtrk bo tako zanič, da boš pozabil jesti, zato boš začel prakticirati kofeinske napitke. 

 

Sedaj je skoraj že čas kosila. Zato začni že sedaj piti. 

 

Namili, speri in ponovi. Se vidiva v nedeljo.

 

Ah, in še ... v primeru, da si hotel ta vikend počivati ... vso je***o srečo! Quinn joka vsakih 5 minut in mislil boš, da Pennyjino grlo gori na vsake 4 minute in pol. Vedno bo potrebovala nekaj za piti, posledično pa bo morala lulati vsakih 5 minut. Včasih gre lahko sama, včasih pa je popolna cmera in bo stokala glede vsega. Tudi, če ji bo spodnje perilo stalo po strani. Zato imej njeno spodnje perilo vedno na rezervi. Aja, in ker si me prisilil, da vržem stran skoraj vse stekleničke, imamo sedaj samo dve ... tudi ti bo izgubila. Vso je***o srečo ti želim pri iskanju le-teh.

 

Poljubčki.

 

Žena