Iz vrečk za smeti si je ustvarila glamurozno obleko in navdušila

Ženske po celem svetu so navdušene nad njeno kreacijo
Ključne besede:
   vrečka    smeti    obleka    glamurozno    ustvarjanje    amber

Amber Scholl iz Los Angelesa je postala spletna senzacija po tem, ko je na splet objavila sliko sebe, slikano v glamurozni črni obleki. Ženske po celem svetu so bile navdušene nad kreacijo, ki jo je nadela nase in niso niti posumile, da gre v resnici za obleko, ki je narejena iz vrečk za smeti.

 

 

24-letnica si je obleko naredila popolnoma sama in dokazala, da ne potrebuješ ogromno denarja, da bi bil v nečem videti dobro. Na svojem Youtube kanalu je že prava zvezda, saj ima ogromno sledilcev, ki se navdušujejo nad njenimi videi o modi, ličilih in o stvareh, ki jih ustvari sama. Tokrat pa je navdušila s tole črno kreacijo in si prislužila več milijonov ogledov. 

 

Kupila je paket črnih vrečk za smeti, črn navaden korzet, prozoren material za krilo, nato uporabila samolepilni trak, lepilo, škarje in svojo kreativnost ter ustvarila sanjsko obleko, ki si jo želi imeti skoraj vsaka ženska, veliko zanimanja pa je povzročila tudi med dekleti, ki čakajo na svoj maturantski ples.

 

''Po pravici povedano, si nisem mislila, da mi bo uspelo tako dobro. To je nekaj najboljšega, kar sem ustvarila do sedaj,'' je povedala Amber, ki je bila nad svojo kreacijo več kot navdušena. 

 

Postopek, kako je ustvarila obleko: 

 

 

V trgovini je kupila paket črnih vrečk za smeti, črn korzet, samolepilne trakove in tekoče lepilo.

 

Iz vrečk je nato oblikovala vrtnice in jih s tekočim lepilom zalepila na korzet.

 

Naredila je toliko vrtnic, dokler ni prekrila celotne površine korzeta in nato še nekaj vrtnic dodala na konec krila.