V teh barvah oblačil ste videti neumno in manj inteligentno

Črna naj bi izražala samozavest, roza pa naj bi veljala za neumno barvo
Ključne besede:
   barva    samozavest    oblačila    neumno    roza    izražanje    resnost    pomen

Barva oblačil ima pomembno vlogo, a ne bi smela biti odločilna, ko gre za to, kakšen je človek po karakterju. Tisti, ki nosi črno je inteligenten, tisti, ki pa obleče roza oblačilo pa neumen? No, to seveda ne drži, so pa prišli do zanimivih spoznanj, kaj izražajo barve in v kaj se obleči za določene dogodke, da vas ne bodo jemali površno oz. vas bodo dojemali kot resno in razgledano osebo. 

 

Temačne barve, kot so črna in temno modra naj bi izražale smrt, temo in gozd, vendar boste v takšnih oblačilih naredili dober vtis, sploh, če greste na razgovor za službo ali kakšen pomemben dogodek. V teh barvah vas bodo jemali za resno, zanesljivo in inteligentno osebo. 

 

Rdeča in tudi bela barva izražajo samozavest ter to, da oseba vrjame vase in svoje sposobnosti. V te barve se odenite tudi takrat, ko greste na zmenek.

 

 

Rožnate barve raje nosite doma ali na dogodkih, ki so povezani z zabavo in druženjem. Gre za barve, ki pokažejo, da je človek igriv, malce otročji, neresen in mu ''primanjkuje pameti''. V teh barvah ne hodite na razgovore ali resne sestanke, saj boste videti, kot da niste resni in vas bodo jemali precej za rezervo.

 

Oranžna, roza in rumena barva naj bi odražale vse tisto, česar ne želite pokazati sogovorniku. Roza naj bi bila povezana z vsem tistim, kar je slabo - sploh kričeča in močna roza barva, ki nikakor ni primerna za sestanke, razgovore ali dogodke, kjer moraš pokazati, da si pri stvari.

 

Oranžna, zelena in rumena barva so v poletnih mesecih precej zaželjene barve, saj so ljudje mnenja, da se v njih počutijo polni energije in bolj srečni. Bo že držalo, a to so barve, ki kažejo tudi na to, da nekomu primanjkuje samozavesti in je arogantna oseba - to velja predvsem za rumeno.  

 

 

Kar pa se tiče fizične privlačnosti, pa so moški precej enotnega mnenja, da v poletnih mesecih na ženski zelo radi vidijo rdeče ali belo krilo oz. obleko, medtem, ko ženske prisegajo na bolj modre ali rjave odtenke, ki naredijo moškega še kako privlačnega.