Prihaja šov Gola privlačnost, kjer bodo tekmovalci izbirali partnerje ... BREZ OBLEK!

Bi si kdo upal prijaviti v tak šov? ;)
Ključne besede:
   šov    gola    privlačnost    golota    zmenkarije    tekmovalci    vroče    genitalije    izbira    intima    ženske    ljubezen

Britanci imajo zanimiv šov, ki je na začetku predvajanja sprožil ogromno kritik, zdaj pa poteka že 4. sezono zapored in nosi naslov Naked Attraction oz. Gola privlačnost. Gre za tip oddaje podoben zmenkarijam oz. iskanju idealnega partnerja, a z majhno razliko - tekmovalci so popolnoma goli. 

 

Tekmovalci svojih partnerjev ne izbirajo tako, kot smo običajno vajeni, temveč najprej spoznajo njihove intimne predele, šele na podlagi tega pa se odločijo, če jim je oseba privlačna in bodo z njo odšli na običajen zmenek, ki pa seveda poteka oblečeno.

 

 

''Želimo ugotoviti, kako najbolj prvinska telesna (genitalna) privlačnost vpliva na oblikovanje partnerskih zvez,'' so dejali ustvarjalci šova, ki so v Veliki Britaniji ob začetku predvajanja šova sprožili kar nekaj kritik in ogorčenosti, a kljub temu na ekrane prikovali številne ljudi, ki žgečkljivo oddajo še kako radi pogledajo. 

 

Na uho pa nam je prišlo tudi to, da bodo oddajo kmalu začeli predvajati na hrvaški RTL televiziji.