Njegovo astrološko znamenje razkriva, kakšna ženska ga privlači: Ste zanj idealna?

Astrološko znamenje moškega razkriva idealni tip ženske, ki ga najbolj privlači
Ključne besede:
   horoskop    razmerje    ljubezen    privlačnost    moški    očaranost    astrologija

Vsak moški ima svoj idealni tip ženske, pogled v znak njegovega zodiaka, pa razkrije, zakaj je temu tako in katera ženska mu najbolj ustreza. 

 

 

OVEN - Moškemu v znamenju ovna je pomembno, da mu v zvezi ni treba delati prevelikih kompromisov. 

 

Kakšna ženska ga privlači?

V ljubezni bo izbral manj izkušeno žensko, ki bo imela dovolj posluha za njegov divji temperament in tisto, ki je bolj športne postave. Rad se ozre za rdečelaskami in temnolaskami z modrimi ali zelenimi očmi. 

 

Nasvet: Če želite zapeljati ovna, potem pri ličenju poudarite oči in usta.

 

 

 

BIK - Bik ima rad svoj mir, da se lahko sprosti in živi čim manj stresno.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Išče partnerko, ob kateri se bo lahko sprostil in užival brez odvečnega govorjenja. Lepi lasje so detajl, ki ga bik pri ženski najprej opazi. Zelo rad ima tisto, ki je urejena, z izdelanim stilom in skrbno izbranim parfumom. Obnorela ga boš z rdečo obleko do kolen in poudarjenim dekoltejem.

 

Nasvet: Če želite osvojiti bika, se ne sekirajte, če imaš kakšen kilogramček preveč. Obožujejo namreč ženske z oblinami.

 

 

DVOJČKA - Dvojček je intelektualno bitje, ki rad raziskuje in ima ob sebi žensko, ki mu je vsaj malo podobna.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Pri ženski ga privlači smisel za humor in komunikativnost. Če nimate dolgih nog in dekolteja, se ne sekirajte, ker pri njemu to ne ''zažge.'' Zelo ga privlači ženska, ki ima močno karizmo in prekipeva od pozitivne energije. Ne mara, če je preveč naličena, saj mu je bližje njen naravni videz. Značilno zanj pa je, da nima svojega tipa ženske in dokler ne spozna prave, rad leta iz cveta na cvet.

 

Nasvet: Če ga želite očarati, bodite čimbolj naravni, zanimiva in radovedna, v obratnem primeru bo odšel drugam. 

 

 

RAK - Moški rak si želi ob sebi nekoga, ki mu bo zaupal in si bo z njim ustvaril družino.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Obožuje dominantno in uspešno žensko, ki odločno sledi svojim ciljem in ve, kaj hoče doseči v življenju. Moški tega znamenja je znan po temu, da na ženski opazi vsako podrobnost. Na njej ne vidi rad nakita, pogosto pa se nagiba k svetlolaskam. Če imate svetlo modre ali celo zelene oči, ga očarate z lahkoto.

 

Nasvet: V življenju veste, kaj vas veseli in kaj radi počnete. Vse česar se lotite, naredite z nasmehom na obrazu in to raka še kako privlači.

 

 

LEV - V odnosu je rad dominanten, zato išče nekoga, ki bo z njim našel pravo ravnotežje.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Išče toplo in čutečo partnerko, ki mu bo nudila vso pozornost tega sveta. Lev se bo najraje odločil za uglajeno in atraktivno žensko, ki bo izstopala iz množice ter na njega delovala kot magnet. Zanima ga ženska, ki zna kdaj pa kdaj tudi udariti po mizi in se zavzeti zase. 

 

Nasvet: Očarali ga boste, če boste nase nadeli kakšen drzen modni dodatek.

 

 

DEVICA - Moški v znamenju device velikokrat hrepeni po popolni ženski, zato na koncu ostane sam.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Ste malce provokativni, inteligentni in povrhu vsega tudi samozavestni? Potem boste moškega v znamenju device očarali takoj. Zelo dobro si bo zapomnil vsak vaš detajl: od laka na nohtih, do pričeske in šminke. Ekstravagantni kosi oblačil ga ne zanimajo, saj jih privlači ''casual'' videz. 

 

Nasvet: Ne zapravljajte denarja za oblačila, da bi ga očarali, saj mu je vaš intelekt pomembnejši.

 

 

TEHTNICA - Moški v znamenju tehtnice, je med vsemi znaki tisti, ki ljubi vse lepo - tudi ženske.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Rad pogleda žensko, ki se rada lepo obleče in da nekaj na svoj videz. S ''poceni'' videzom pri njemu ne boste prišli daleč. V njegovem interesu je, da rad pogleda za elegantno žensko, s skrbno izdelanim stilom in nežno dišavo, ki ga le še bolj obnori.

 

Nasvet: Velike prsi in velika zadnjica mu nista nekaj, kar ga privlači na prvo žogo. Pomembna mu je bolj skladnost celotnega telesa.

 

 

ŠKORPIJON - Škorpijon je po duši tradicionalen in ima okoli sebe rad nekoga, ki je lepo vzgojen ter do njega prijazen.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Če ste strastni in ognjeviti ter v sebi skrivate posebno energijo, ga boste zagotovo očarali. Iskrenost in poštenost pa bosta naredila le še korak dlje, da mu boste zagotovo všeč. Škorpijonu sta bolj kot zunanji videz pomembna karizma in seksapil. Na vaše detajle ne bo preveč pozoren, zato ni nič narobe, če si kdaj ''pozabite'' nalakirati nohte.

 

Nasvet: Njegova šibka točka so lepe ženske oči, ki jih vedno opazijo.

 

 

STRELEC - Strelec je tisti, ki potrebuje ob sebi razumevajočo partnerko, ki mu bo dajala dovolj svobode.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Ženska, ki ne bo ljubosumna, ga ne bo kontrolirala in nadzorovala, mu pomeni ogromno. Ob sebi ima rad osebo, ki je prav tako avanturistična in željna hoditi z njim naokoli. Dolge ženske noge so njegova šibka točka, privlačijo pa ga zlasti svetlolaske s športno postavo.

 

Nasvet: Tudi, če ne spadate med svetlolaske s športno postavo, ga lahko zapeljete, saj obožuje tudi ženske s šarmom.

 

 

KOZOROG - Kozorog se težko odloči za resno zvezo, zato ob sebi potrebuje žensko z veliko mero potrpljenja. 

 

Kakšna ženska ga privlači?

Rad ima žensko, ki zna vse skrbno načrtovati in točno ve, kaj želi ter ni površna. Zunanji videz mu je prav tako pomemben in čeprav najnovejših modnih trendov ne spremljajte, to ne pomeni, da vas ne želi videti urejeno in privlačno. Rad ima žensko, ki skrbi zase in svoje telo.

 

Nasvet: Očarali ga boste s poslovnim videzom, naličeni pa bodite minimalno.

 

 

VODNAR - Vodnar je moški svobodomislnega duha, ki ne prenese izpadov ljubosumja.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Ob sebi potrebuje žensko, ki mu bo v prvi vrsti dobra prijateljica in seveda tudi zvesta partnerka. Kar se tiče vizualnega tipa, bo najprej izbral blondinko, kot pa črnolasko ali rjavolasko. Vodnar ne išče misice in nima točno določenega tipa ženske. Rad ima žensko s smislom za humor, ki je za povrhu še karizmatična.

 

Nasvet: Če ga boste podpirali v stvareh, ki jih rad počne, pa čeprav niso najbolj zanimive, bo nadvse srečen in mu boste le še bolj všeč.

 

 

RIBI - Moški v znamenju ribe, velja za nepoboljšljivega romantika.

 

Kakšna ženska ga privlači?

Rad ima umirjeno in nekoliko skrivnostno žensko. Umetnica, ki ima izviren način razmišljanja in ima prav poseben stil oblačenja, je tista, ki ga bo zapeljala. Na ženski najprej opazi elegantno držo, graciozno hojo, nasmeh in lepe oči.

 

Nasvet: Moški v tem znamenju pred žensko lepoto, daje njeno notranjost.