S temi stvarmi se morate NEHATI OBREMENJEVATI! Že danes!

Kdaj bo čas za vas in ne za to, kaj pravijo drugi? Mi pravimo, da danes!
Ključne besede:
   obremenjevanje    odnosi    izčrpavanje    ustrezanje    top    napake

Življenje zna biti sila preprosto, če si ga ne komplicirate in si ne postavljate ovir tam, kjer ni treba. Nenehno obremenjevanje z okolico, s tem, kaj menijo drugi in z ljudmi, ki vam jemljejo energijo je potrata vašega dragocenega časa. Bodite to kar ste, postavite se zase in živite tako, kot paše le vam. Pomembno je, da se ne obremenjujete s stvarmi in delate tisto, kar vas osrečuje. In najbolj pomembno? S tem začnite že danes!

 

KAJ PRAVIJO DRUGI

Dobro veste, kaj si želite, kaj vas osrečuje in kaj vam v življenju najbolj odgovarja, zato ravnajte po svoji vesti ter se ne obremenjujte z okolico. Nenehno obremenjevanje s tem, kaj si o vas milsijo drugi je potrata časa, ki vas zaustavlja pri doseganju življenjskih ciljev in vam onemogoča biti srečen. Ne dovolite, da mnenja drugih vplivajo na vas in ne ženite si k srcu, če vam kdo reče nekaj, kar je čisto brez pomena - preslišite, glavo pokonci in dalje. 

 

Z BIVŠIMI VEZAMI

Bivši partner je z razlogom ''bivši'' in tako naj tudi ostane. Razšli ste se, ker odnos ni več služil svojemu namenu, zato je bil čas za premik. Ne obremenjujte se s tem, če ste naredili napako ali kaj bi bilo, če bi se morda potrudili. Nenehno razmišljanje o bivših vezah je potrata časa in zagotovo ne nekaj, čemur bi posvetili svoj dragocen čas. Pojdite naprej, bodite odprti za nova spoznanstva in hitro boste spoznali, da je bilo tako res najbolje.

 

 

VZDRŽEVANJEM ODNOSOV, KI VAS IZČRPAVAJO

Družba in prisotnost določenih ljudi, ki vam kradejo energijo, vas vznemirjajo in se ob njih počutite izčrpano je nekaj čemur ni dobro posvečati čas ali se s tem na kakršenkoli način obremenjevati. Imate krog prijateljev, ki jim zaupate in so ljudje, ki vam ne ustrezajo. Ni potrebe, da se trudite okoli takšnih odnosov, ampak se jim raje izogibajte. 

 

S SVOJIMI NAPAKAMI

Napake so vas ustvarile v osebo, kakršna ste danes. V življenju so potrebne ovire, vzponi in padci, da postanete še boljši, močnejši in uspešnejši. Ne obremenjujte se s tem, če vam nekaj ne uspe v prvo ali imate občutek, da ste v nečem slabi. Verjemite vase in v to, da je treba vztrajati, čeprav drugi pravijo drugače. 

 

Z USTREZANJEM DRUGIM

Nenehno ustrezanje, biti všečen, sprejet in živeti po standardih, ki jih narekujejo drugi je nekaj, kar človeka utruja in spravlja v depresijo. Ne trudite si biti nekdo drug, ampak bodite to kar ste in živite svoje življenje. Ste oseba, ki živi svobodno, ima svoje misli, sanje in želje, zato nikakor ne pustite drugim, da vam to kradejo ali vas od tega odvračajo.

 

 

Z DRUŽBENIMI OMREŽJI

Ne obremenjujte se s tem, koliko ''všečkov'' dobite na določeno fotografijo in kaj počnejo vaši prijatelji, znanci ali sosedje. Zapomnite si, da ljudje na družbenih omrežjih ne pokažejo prave slike oz. svojega pravega življenja, za to ne nasedajte vsem kar vidite. Raje se dobite z nekom v živo, z njim poklepetajte o pravih stvareh in se prepustite radostim življenja brez telefona. Boste videli, da bo življenje lepše. 

 

 

S POPOLNIM TELESOM

Lahko hodite, lahko sami vstanete iz postelje, se oblečete in najbolj pomembno od vsega, da ste zdravi. Skrbite za vaše telo, ga negujte in ga imejte radi. Ne obremenjujte se z nepravilnostimi, ki jim modni svet pravi ''napake,'' saj si zaradi tega grenite življenje in zamujate lepe stvari, ki se dogajajo okoli vas. Naročite si pico, ko vam zapaše in uživajte v vsakem grižljaju. Osebe, ki vas imajo rade in vas cenijo, bodo vedno ob vas, kljub razmršeni pričeski, raztrganih hlačah ali nekaj kilogramov preveč.