7 situacij, ko je ženska EKSTREMNO SEKSI, a se sploh ne zaveda

Ženske imajo ogromno telesnih atributov, zaradi katerih moški izgubijo pamet
Ključne besede:
   ženska    samozavest    seksi    ekstremno    ekstra    osvajanje    občudovanje

Ženske imajo ogromno telesnih atributov, zaradi katerih moški izgubijo pamet. Ženske živijo v prepričanju, da je moškim všeč seksi zadnjica ali pa ogromne prsi, lep nasmeh itd. Tukaj imamo sedem situacij, s katerimi ženske pri moških nezavedno povzročajo ogromno zanimanja in kažejo svojo seksapilnost, pa sploh ne vedo.

 

 

1. KO SE SMEJE DO SOLZ

 

V tem trenutku je ženska srečna, iskrena in spročena. Moški ne marajo žensk, ki se pretvarjajo, so nadute – iskrenost ima vedno prednost.

 

 

2. KO JI JE NERODNO IN ZARDI

 

To je podobno, kot pri iskrenem smehu. S tem, ko zardite, pokažete pravo sebe. Pokažete svojo čustveno stran, kar je moškim všeč, saj jim da to vedeti, da niste ''brez srca''.

 

 

3. KO ZA KRATEK ČAS IZGUBI ORIENTACIJO

 

Moškim ne marajo žensk, ki so nenehno zmeden in ne vedo, kje se jih drži glava, a jim je prav prijetno, če lahko pomagajo dami, ki se je znašla v izgubljeni situaciji.

 

 

4. KO JI Z RAMEN ZDRSNE PULOVER ali SRAJCA

 

Niti sanja se vam ne, kako seksi in privlačno je to, ko pokažete malce ramen. Prepričani ste lahko, da se bo ob tem prizoru še nekajkrat obrnil za vami.

 

 

5. KO SO NJENI LASJE NEUKROTLJIVI

 

Prameni las stalno padajo čez čelo, veter vam razmeče lase in vaša ''griva,'' se vam zdi neurejena. Nikar ne mislite tako! Z nekega razloga je moškim to precej všeč in kar hrepenijo po tem, da bi jim ženska celo rekla, naj ji oni umaknejo ta nadležen pramen las s čela.

 

 

6. KO SE HIHITA

 

Še en znak sproščenosti, prikupnosti in hkrati malce nerodnosti oz. sramežljivosti. Moškim je všeč ženska, ki ni preveč glasna, se ne meče ven in je ona tista, ki ''vodi'' vse pogovore ter ga ne pusti do besede. Radi vidjo, da se na začetku malce hihita in je hkrati malo skrivnostna.

 

 

7. KO JE SAMOZAVESTNA

 

Ni bolj privlačne ženske na tem svetu kot je tista, ki ve, kaj želi in ve kako bo to dobila. Samozavestna žesska se zaveda, da je kul, je zadovoljna sama s sabo in se ne obremenjuje s tem, kaj si mislijo drugi, dokler je ona srečna-