Ko ugotovite, da vas partner ne privlači več

7 znakov, da s partnerjem nista več za skupaj
Ključne besede:
   partnerstvo    ljubezen    razhod    navezanost    neprivlačnost

Privlačnost je pomembna za ohranjanje uspešnega partnerskega odnosa, a ko je enkrat ni več, se med partnerjema začnejo kazati težave. Če se v vašem razmerju pojavljajo spodaj našteti znaki, potem je morda čas za razhod ali temeljit razmislek.

 

 

Na živce vam gre najmanjša stvar na njemu

Nič ni narobe, če vam gre partner občasno na živce, ko žveči hrano ali ponoči preglasno smrči, če pa se to pojavlja vse pogosteje in vas moti že njegov način govorenja ali le to, da se pojavi v vaši bližini, potem je možno, da vas fizično več ne prvlači. Prvi korak k reševanju te težave je ta, da ste iskreni sami do sebe in hkrati do njega ter si priznate, če si želite ostati z njim. 

 

 

Fantazirate o drugih ljudeh

Občasno sanjarjenje o drugih, morda seksi igralcu ali pevcu ni nič narobe, saj smo vsi krvavi pod kožo in nam tovrstno sanjanje prav nič ne škodi. Če pa vse pogosteje fantazirate o sodelavcu, znancu, prijatelju in komaj čakate, da ga vidite, hrepenite po njegovi bližini, potem je čas za alarm. Razmislite ali gre le za trenutno težavo ali vas partner zares odbijain bi raje bili z nekom drugim.

 

 

Ne spomnite se več, kaj vas je privlačilo na njemu

Če vas partner tako močno odbija, da se ne morete več spomniti, kaj vas je na njemu privlačilo na začetku, ste v resnih težavah. Sta se spremenila oba ali je težava le v vas? Skušajta se pogovoriti in če ne gre, potem je morda čas, da gresta vsak svojo pot.

 

 

Ne pogrešate ga

Čeprav živita skupaj in se vidita vsak dan, je lepo, če se v službi ali kje drugje spomnite nanj in ga imate v mislih, ko nista skupaj. Kaj pa, če se ne vidita več dni ali tednov, vam pa je čisto vseeno? Ne hrepenite po njegovi bližini, objemu in o tem, da sta skupaj? Potem se zopet vprašajte, če sta res za skupaj.

 

 

Radi ste sami in počnete stvari brez njega

Opazili ste, da se bolje počutite, če stvari počnete sami in ste bolj srečni, če vašega partnerja ni v bližini. Spoznali ste, da vas njegova bližina duši in vas spravlja v slabo voljo. Lahko imata kakšne nerazrešene konflikte in je dobro, da jih čimprej rešita, če pa sta se drug drugega le naveličala ali je morda težava v vas, potem je čas za iskren pogovor. 

 

 

Ne predstavljate si prihodnosti z njim

Seveda ne morete vedeti, kaj se bo zgodilo čez 5 ali 10 let, a ni nič narobe, če imate vizijo oz. želje, kaj bosta počela skupaj ter kaj vse nameravata še narediti. Če v vaših prihodnjih načrtih ni partnerja in se z njim nikakor ne vidite, potem bo treba ubrati drugačno pot. 

 

 

Seks z njim vam je nuja, ne pa užitek

Ne čutite potrebe po tem, da bi se predajali užitkom s partnerjem in nenehno iščete izgovore. Seks z njim vam je muka in nekaj, v čemer sploh ne uživate več. Je morda težava v tem, da ne posluša vaših želja ali enostavno ni več to to? To pa najbolje veste sami.