5 izjav, ki so močnejše kot beseda ''LJUBIM TE''

Rad vam prisluhne in je ob vas, ko ga najbolj potrebujete
Ključne besede:
   ljubezen    pomen    izjava    besede    stavki    razmerje    dokaz

 

Vsaka ženska hrepeni po tem, da bi bila ljubljena in ob sebi imela moškega, ki bi jo cenil, spoštoval, občudoval in ji v obraz rekel dve magični besedi, kot sta: ''Ljubim te!'' Pa je res to dokaz, da te nekdo resnično ljubi ali obstaja še kaj več kot to? Pravijo, da obstaja 5 izjav, ki dokažejo pravi pomen ljubezni ...

 

STOJIM TI OB STRANI

Ljubljena oseba ti v dobrem in slabem stoji ob strani, te razume, podpira in te ne obsoja. 

 

 

ZANIMA ME ŠE KAJ VEČ O TEM, POVEJ MI

Partner vam rad prisluhne in ga zanima, kaj mu imate za povedati. Ne moti ga, če mu razložite, kako ste se imeli v službi, mu zaupate kakšno prigodo s prijateljico ali pa mu poveste stvari, ki moškega običajno ne zanimajo. Z veseljem z vami poklepeta, vam zaupa svoje mnenje in kot smo že omenili najbolj pomembno, vam prisluhne.

 

 

TAKO VELIKO MI POMENIŠ

To, da nekomu nekaj pomeniš in si brez vas ne predstavlja življenja je ogromno. Cenite trenutke in stvari, ki vam jih nudi ta oseba, saj so neprecenljivi. Da nekomu nekaj pomenite in vam to pove tudi obraz, je odraz velike ljubezni, ki je ne gre zapostavljati. 

 

 

UŽIVAM OB TEBI

Uživanje ob dobri glasbi, pijači, filmu ali hrani je nekaj, česar smo vajeni vsi, kaj pa občutek, ko sediš ob ljubljeni osebi, v tišini in enostavno uživaš v tem, da je zraven? No, to je občutek, ki je vreden več kot tisoč besed. 

 

 

SKRBI ME ZATE

Če ste v težavah ali se ne počutite dobro, potem je slabe volje tudi vaš partner. Skrbi ga za vas in ne želi, da se počutite slabo, saj se potem slabo počuti tudi on. Ko opazi, da z vami nekaj ni v redu, vam ponudi svojo oporo in svojo pozornost usmeri v vas, da vam da vedeti, da je z vami.