Razkrivamo, kaj se v resnici skriva za praznikom VALENTINOVO! Ne gre za darila ...

Za večno ljubezen je potrebno več, kot pa le darilo za valentinovo
Ključne besede:
   valentinovo    ljubezen    pomen    zaljubljenost    spoštovanje

Valentinovo ali praznik svetega Valentina je tradicionalni dan, ko si v nekaterih kulturah zaljubljenci izkazujejo ljubezen - največkrat s pošiljanjem voščilnic in izmenjavo daril.

 

Pa je res smisel valentinovega v darilih in v tem, kdo bo komu poklonil več?

 

Se ljubezen do ljubljene osebe šteje v tem, kako veliko darilo mu bomo poklonili in koliko denarja bomo zanj odšteli? Zagotovo ne.

 

Valentinovo morda res velja za praznik, ko si zaljubljenci posvetijo več pozornosti in se malce bolj pockrkljajo kot običajno, a to naj ne bo izgovor, da tega ne morete narediti katerikoli drug dan. Valentinovo naj ne bo na vašem koledarju le 14.2., temveč skozi vse leto. Ljubite sebe in ljubite svoje bližnje ter jim poklonite najlepše darilo - svojo ljubezen. To, da je človek obkrožen z ljudmi, ki ga cenijo, spoštujejo in se ob njih počuti srečen, šteje več, kot pa šopek vrtnic, ki čez čas oveni in draga čokolada, ki jo zmanjka v nekaj minutah. Ljubezen ostane in je večna.

 

Majina stara starša sta lani praznovala 60. obletnico poroke

 

To se zavedata tudi stara starša, voditeljice Maje Tratnik, ki sta lani septembra praznovala že 60. obletnico svoje poroke. Zavidanja vredna številka, ki je dokaz, da je iskrena ljubezen najlepše darilo, ki traja do smrti. Njena stara mama Julijana in ata Tone (kliknite tukaj) sta po 60-ih letih še vedno srečna, zaljubljena in znata biti na trenutke tudi romantična, ko se skupaj usedeta na vrt, podružita in pocrkljata z dobro pijačo in jedačo.

 

Julijana in Tone vesta, kaj pomeni ljubezen in kako jo ohranjati! Ljubezen se ne kaže v darilih, temveč v spoštovanju, pogovoru, iskrenosti in temu, da si stojiš ob strani