4 horoskopska znamenja, ki veljajo za NAJBOLJŠE sodelavke: Zaradi njih je dan v službi popoln!

Jo imaš ob sebi?
Ključne besede:
   horoskop    sodelavka    služba    najboljša    delo    prijateljstvo

Služba zna biti naporna, a zna biti tudi prijetna, če imaš ob sebi sodelavce s katerimi se razumeš in ti polepšajo dan. 

 

BIKICA 

 

Ima nore ideje in njena kreativnost ne pozna meja. Rada priskoči na pomoč, nudi oporo in tudi prisluhne. Je trmasta in velikokrat doseže tisto, kar si zamisli, zato z veseljem pri tem pomaga tudi tebi. Ob njej dobiš občutek, da je možno čisto vse in da dan pa morda le ne bo tako slab. Kadar potrebuješ osebo, s katero bi poklepetal ob dobrem kosilu, je ona tista prava. 

 

 

LEVINJA

 

Je samozavestna in odločna sodelavka, ki ti bo vedno dala upanje, da za vsak problem obstaja rešitev. Zna te zmotivirati in ti vliti voljo tudi takrat, ko se ti ne da popolnoma nič. Občuduješ jo, ker se ji ne zdi čisto nič nemogoče in pravi, da se da dobiti vse, kar si želiš. Na delovnem mestu ne bo pustila, da kdorkoli pometa s tabo, sploh, če sta dobri sodelavki in se razumeta. Postavila se bo zate.

 

 

TEHTNICA

 

To je oseba, ki ne zganja drame za prazen nič in te zna s svojo prisotnostjo pomiriti. Vedno rada pomaga in svetuje pri odločitvah, ki se ti zdijo nemogoče. Je pozitivna oseba, ki te zna s svojo energijo okužiti. Včasih, ko že misliš, da ti nekaj ne bo uspelo, je ona tam in ti pomaga. Z veseljem ti bo skočila po kavo, sok ali pa ti zgolj namenila vzpodbudno besedo, da bo dan v službi hitreje minil.

 

 

RIBI

 

Ribica je umetniška in zasanjana, zato te včasih potegne za seboj in ob njej postaneš sanjav tudi ti. Ni zahrbtna in škodljiva ter vedno pove tisto kar si misli, brez, da bi te užalila. Če si dobra sodelavka, ti bo z veseljem pomagala, ti svetovala ali ti celo posodila kakšno svojo idejo. Pitje kave z njo na malici je pravo doživetje, ki je polno načrtov in kreatvinih idej.