To je tip ženske, ki jo moški največkrat prevarajo

Bolj je bogata, manj jo moški spoštuje
Ključne besede:
   varanje    ženska    bogastvo    vpliv    razlog    tip

Nedavna ameriška študija je preučila zveze, kjer eden od partnerjev zasluži več kot drugi in prišla do zanimivih rezultatov. Za primer so vzeli ženske, ki zaslužijo znatno več denarja od svojih partnerjev in se poglobili v vzorce obnašanja, ki se kažejo v tej zvezi.

 

Bolj je bogata, manj jo moški spoštuje 

 

Moški so priznalo, da niso radi odvisni od žensk, sploh pa ne na finančni ravni. Običajno se ob takih ženskah počutijo manjvredne in nemočne, saj mislijo, da morajo biti oni tisti, ki so zadolženi za držanje ''temeljev pri hiši''. Rezultati so na koncu pokazali, da moški tovrstne ženske, ki so bolj bogate od njih prevarajo večkrat in vse bolj pogosteje, kot si mislimo. Večina izmed njih se je celo strinjala, da bi morala ženska biti doma v vlogi gospodinje, oni pa bi bili tisti, ki bi k hiši nosili denar.

 

 

Zakaj ravno ženske, ki zaslužijo več?

 

Ženske, ki so v zvezah finančno močnejše ali so na visokem družbenem položaju in imajo tako rečeno vse vajeti v svojih rokah, so največkrat prevarane. Moški jih radi izkoristijo, saj se zavedajo, da si z njimi ne morejo ustvariti resne zveze.

 

V bližini bogate ženske se počuti tudi manjvredno in ima občutek nespoštovanja. To ga vodi v negativno počutje, zato poišče potrditev drugje, se pravi v objemu druge. Želi biti ljubljen in imeti občutek, da ga ženska občuduje, vidi v njemu močen lik ter nekoga, ki ni odvisen od nikogar.

 

Indija Kang, strokovnjakinja iz Velike Britanije je povedala: ''Dogaja pa se tudi v obratnem stanju, da tisti, ki zasluži več, vara svojega partnerja, zato, ker ga ta ne ceni dovolj in ne spoštuje. Kajti tisti, ki so bogatejši imajo občutek, da imajo vso oblast v svojih rokah, si lahko privoščijo več in vedo, da bodo z denarjem dosegli marsikaj - tudi zabavo v drugi postelji!''