6 novoletnih zaobljub, ki se jih splača držati!

Pozabite na diete in to, da boste začeli hujšati ... Držite se nečesa bolj pomembnega!
Ključne besede:
   zaobljube    novoleto    seznam    ljubezen    izpolnjevanje

''Spet te presnete novoletne zaobljube,'' si reče marsikdo, ki si je 1.1.2019 zadal seznam stvari, ki jih bo v letošnjem letu naredil drugače oz. si spremenil življenje na bolje. A zaobljube velikokrat ne prinesejo nič dobrega, le slabo voljo, neuspeh in posledično brezvoljnost, saj gre za nerealne zaobljube, ki 

 

Se imeti rad!

 

To ni stvar, ki si jo morate obljubiti in se jo nato držati en mesec, ampak dejanje, ki ga morate opravljati konstantno - do konca življenja. Že, ko se zjutraj zbudite, morate vedeti, da ste vi tisti, ki ste pomembni in morate poskrbeti zase na najboljši možni način, se ceniti in spoštovati.

 

 

Biti srečen!

 

Pride kakšen dan, ko si utrujen, vsega naveličan in posledično slabe volje, da ti nič ne gre od rok - s tem ni nič narobe, a naj teh dnevov ne bo preveliko. Če imate energijo za to, da ste slabe volje, potem jo imejte tudi za to, da boste dobre. Ja, tako preprosto je to! 

 

 

Se sprejeti kljub napakam in nepravilnostim!

 

Sprejmite se takšnega kot se in vaše življenje se bo spremenilo na bolje. Na stvari boste gledali bolj pozitivno in takšno bo postalo tudi vaše življenje - srečno, veselo in pozitivno. 

 

 

Več časa si vzeti zase!

 

Izgovor, da nisi imel časa zase, da imaš vedno za postoriti to in ono, je že tako ''sprano,'' da je bolje, da s tem prenehaš in se dejansko vprašaš, koliko časa potrebuješ za to, da počneš tisto, kar si resnično želiš. Zagotovo najdeš vsaj 30 minut na dan, da se posvetiš tistemu kar te osrečuje in te navdahne z novo energijo. 

 

 

Se ne ozirati na druge in se posvetiti svojemu življenju!

 

To je največja napaka vseh, ki se obremenjujejo s tem, kaj nekdo ima in zakaj tega on nima. Medtem, ko pregledujete fotografije prijatelja, ki se vozi z dragim avtom, občudujete sosedo, ki ima vedno nova oblačila in tisto seksi punco, ki ima zavidanja vredno postavo, se raje vprašajate, kaj dosežete s tem, ko se ozirate za njimi in večino časa porabite za to, da se sprašujete, zakaj vi tega nimate. Obrnite to sebi v prid in raje tiste minute porabite za to, da greste na telovadbo, preberete dobro knjigo, rišete, plešete oz. karkoli, kar ne bo vpletalo življenja drugih, ampak vašega.

 

 

Brez kritiziranja in obrekovanja!

 

Zakaj kritizirati in obrekovati druge? Kaj imate od tega in kako si boste s tem v življenju pomagali? Odgovor je jasen - nikakor! Kritiziranje drugih ni nič drugega kot to, da imate nizko samozavest in ste v svoji koži nezadovoljni, zato se tolažite s tem, da druge ''tlačite v drek''. Prenehajte s tem in se pobrigajte zase ter svoje življenje. Ko boste enkrat začeli živeti zase, boste ugotovili, da vam nič ne manjka in ste v resnici zelo srečni.