3 najlepši božični filmi, ki vedno znova ogrejejo srce

Če jih še niste gledali, je danes čaz za to!
Ključne besede:
   film    božič    najboljši    romantika    video    december    praznik

PRAVZAPRAV LJUBEZEN (Love acctually)

 

Pravzaprav ljubezen je romantična komedija, ki si jo boste ogledali, ker se vam že predolgo kolca po filmih, kot so bili Štiri poroke in pogreb, Notting Hill in Dnevnik Bridget Jones. Zvezdniška zasedba, izvrsten scenarij, malo cukra in malo grenkobe, predvsem pa veliko britanskega humorja.

 

POČITNICE (The holiday)

 

Američanka Amanda in Angležinja Iris si delita enake težave, saj sta tik pred božičnimi prazniki ostali sami. Da bi ušli turobnim mislim in spremenili okolje, se prijavita na program izmenjave hiš med prazniki. Iris prične takoj uživati v razkošnem Amandinem stanovanju v središču ameriškega velemesta, družbo pa ji dela tudi zabavni Miles. Medtem se mora Amanda še močno prilagoditi življenju na pustem angleškem podeželju, toda očarljivi Graham ji predstavi pozitivne lastnosti novega okolja.

 

PISMA SV. NIKOLAJU (Listy do M.)

 

 

Slovenski režiser mladostne uporniške komedije Tu pa tam se vrača na velika platna z božično romanco, v kateri z obilico zabavnih prigod združi zgodbe številnih zelo različnih ljudi v Varšavi. Razočarani policist se skuša pobotati z odtujeno družino, radijski voditelj s pomočjo navihanega sina išče novo ljubezen, razuzdani bahač v božičkovem kostumu lovi mladega tatiča, urejeni poslovnež pa priskoči na pomoč osiroteli deklici. Drobna naključja in kanček božičnega čudeža združijo njihove usode v nepozabno zgodbo o upanju in ljubezni.