Ta hrana je pravi afrodiziak: Poskrbela bo za več razpoloženja in boljši seks

Imate radi kavo in čokolado? To je dobro!
Ključne besede:
   afrodiziak    seks    postelja    libido    hrana    kuhinja    spolnost

Najboljše stvari imate včasih pred nosom, pa sploh ne veste. Če bi radi začinili vaše ljubezensko stanje in si popestrili posteljne urice s partnerjem, potem boste vse čarovnije našli kar v kuhinji. 

 

KAVA - Ženske, ki rade popijejo črno kavo, veljajo za bolj razpoložene in bolj motivirane za seks. Znanstveniki pravijo, da kofein spodbudi seksualnost in dvigne libido. 

 

BUČNA SEMENA - To so semena, ki vsebujejo ogromno cinka in potrjeno dvigujejo moški libido. Zato mu jih le posujte v solato ali mu pripravite bučno juho za kosilo ... Pestra noč vas čaka ;)

 

ČOKOLADA - Ženske, ki vsakodnevno uživajo čokolado, imajo večjo seksualno željo od tistih, ki sladkega sploh ne jedo ali se temu izogibajo. Čokolada vsebuje snov, ki aktivira dopamin, hormon, ki nam da več energije in motivacije - tudi v posteljnih aktivnostih.

 

RDEČE VINO - Odkrili so, da so ženske, ki so dnevno popile kozarec rdečega vina na dan ali pred samim seksom imele večjo poželenje in boljšo seksualno življenje. 

 

MUŠKATNI OREŠČEK - Muškatni orešček stimulira celotno telo in pospeši cirkulacijo v krvi. Pripravite si vročo čokolado, vanjo potresite malce prahu muškatnega oreščka in poskrbite, da vaši hormoni podivjajo. 

 

SLADKI KROMPIR - Jejte sladki krompir, saj bo dvignil razpoloženje in libido. To je krompir, ki ima v sebi polno beta karotena, ki ga telo pretvori v vitamni A, ta pa sodeluje pri proizvodnji spolnih hormonov.