Barva oblačil, zaradi katere ste na fotografiji videti slabše

Za fotografiranje je najboljša siva, najslabša pa bela ...
Ključne besede:
   oblačila    barva    fotogeničnost    bela    pastelna    koža    videz

Strokovnjakinja Eisemanova pravi, da za dobro fotografijo ni pomembna le svetloba, ličila in kakšno pričesko imamo, temveč tudi barva obleke. ''Ljudje, ki so svetlopolti in bolj bledolični, naj v času fotografiranja ne nosijo oblačila belih in pastelnih barv, saj jim ne naredijo usluge, ampak situacijo le poslabšajo,'' je povedala.

 

Bela oblačila ali oblačila nežnih roza, zelenih in rumenih barv izpadejo precej ponošeno, staro in sprano. Človek na sliki izgleda utrujeno, neprivlačno in nefotogenično. 

 

 

''Če ste bolj belopolti in se radi fotografirate v puloverjih svetlo roza barv, se ne čudite, če na sliki izpadete čudno ali si niste všeč. Hkrati pa vam ta barva optično doda nekaj kilogramov več,'' je povedala strokovnjakinja. Barve, ki vas bodo na fotografiji naredili privlačnejše oz. lepše, so rdeča, vijolična, modra, zelena in še ostali odtenki barv, ki se najdejo na modro zeleni paleti.

 

Za fotografiranje je najboljša siva barva. Verjeti ali ne, veliko ljudi v sivi barvi izpade mnogo bolje kot v črni. Tisti, ki pa imajo bolj rjavkast oz. oliven podton kože, pa jim bela barva precej bolj pristoji.

 

 

''Ljudje, ki imajo bolj rjavkast oz. oliven podton kože, pa nimajo toliko težav z nošnjo belih in nežnih oblačil, saj jim hočeš nočeš bolj pristojijo''.

 

Mi pa pravimo, da je najbolje obleči tisto, v čemer se vi počutite najboljše in udobno!